Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PUCNJAVA ISPRED KAFIĆA „KASPER“ U CENTRU OBRENOVCA

Tri hica u mladića!

Autor: M. Dudvarski | 08.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Igor M. (23) teško je ranjen juče ispred kafića „Kasper“ u Obrenovcu, kada je na njega pucala muška osoba koju je policija identifikovala i intenzivno traga za njom. Pucnjava se dogodila oko 13. u centru Obrenovca. Kako saznajemo, Igor je zajedno sa napadačem sedeo za istim stolom u bašti kafića.

Ranjeni i  napadač  imaju dosijee  u policiji, a  privođeni su zbog sumnje  da se bave  dilovanjem droge

Ranjeni i napadač imaju dosijee u policiji, a privođeni su zbog sumnje da se bave dilovanjem droge | Foto: Rajko Ristić

- Oni su u početku normalno razgovarali, ali ubrzo su se posvađali. Čuo sam kako Igor govori tom drugom muškarcu da neće da dopusti da ga vređa i ko je on uopšte da pomisli da sme da mu upućuje uvrede. Napadač je zatim otišao i ubrzo se vratio sa pištoljem u rukama - kaže naš sagovornik koji je bio svedok pucnjave.


Ranjeni operisan, ali i dalje u kritičnom stanju


Igor M. je nakon ranjavanja prevezen u Urgentni centar u Beogradu, gde je odmah odveden u operacionu salu. Uprkos operaciji, kako saznajemo, on se nalazi u životnoj opasnosti i njegovo zdravstveno stanje je loše.

On dodaje da je da je napadač ispalio tri hica u Igora, koji je pokušao da pobegne iz bašte kafića u kojoj je sedeo.
- Igor je pogođen u stomak, grudi i ruku. On se sručio na pod i samo je krkljao, nije ništa mogao da izgovara. Napadač je pobegao, a gosti „Kaspera“ su poskakali i pokušavali da zaustave obilno krvarenje ranjenog. Srećom, policija i Hitna pomoć su u rekordnom roku došli na mesto pucnjave, gde se ovakvi i slični incidenti često događaju - naveo je naš sagovornik.

Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog istrazi, i Igor M. i njegov napadač, koji je identifikovan i pitanje je trenutka kada će biti uhapšen, imaju policijske dosije.

- Oni su od ranije poznati policiji. Uglavnom su privođeni zbog sumnje da se bave dilovanjem droge. Međutim, osim i te ,nažalost, primarne kriminalne delatnosti u Obrenovcu, njih dvojica imaju i druge prekršaje, koji su zavedene u njihovim dosijeima - rekao je naš izvor.

Igor M. (23) teško je ranjen  u stomak, grudi i ruku nakon  svađe sa gostom lokala,  kojem je rekao da ga ne vređa

Igor M. (23) teško je ranjen u stomak, grudi i ruku nakon svađe sa gostom lokala, kojem je rekao da ga ne vređa | Foto: Rajko Ristić


Iz okolnih kafića i lokala vlasnici se žale da se ovakvi incidenti u „Kasperu“ stalno dešavaju i da je konačno vreme da se nešto preduzme, jer će neko na kraju nastradati.

- Tu stalno izbijaju tuče, pre neku godinu ubijen je jedan mladić, a isto tako je bilo i ranjavanja. Policija to sve zna, samo ostaje pitanje zašto nešto ne preduzme - maltene uglas pričaju vlasnici okolnih lokala.

Otac se obesio u zatvoru


Dušan Vujković, zvani Dule Mislođinac, otac ranjenog Igora M., pre nekoliko godina osuđen je zbog silovanja svoje tada petnaestogodišnje ćerke Vesne M., koja je pronađena mrtva u Domu za nezbrinutu decu „Moša Pijade“, u kom je bila sa sestrom i bratom. Podsetimo, Mislođinac se ubrzo nakon presude obesio u samici beogradskog Centralnog zatvora.

Poslednji komentari
  • ddaks Vreme: 08.07.2014 08:19h

    Znaci svakodnevnica se vraca u Obrenovac. Ubistva, droga ....

  • Jaca Vreme: 08.07.2014 09:59h

    Prelepa i prepametna deca, I pokojna Vesna i nadam se, ziv Igor, samo sto im sudbina nije dala dobru porodicu koja bi iznedrila dobre ljude. Svim srcem se molim za Igorovo zdravlje.

  • Neko Vreme: 08.07.2014 18:21h

    Jaco slazem se sa vama. Igor je dobra dusa, ali tezak zivot je ucinio svoje. Drugar, drzi se....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP