Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI SAD

Tri lažne dojave o podmetanju bombi u školama!

Autor: Tanjug | 29.11.2013 - 18:44:00h | Komentara: 2

Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da je danas primila tri lažne anonimne telefonske dojave o podmetanju bombi u dve novosadske srednje škole i u osnovnoj školi u Sirigu.



Pripadnici Odseka za kriminalističku tehniku i protivdiverzione preglede evakuisali su sva ta tri objekta i posle stručnog pregleda ustanovili da su te dojave bile lažne.

Policija intenzivno intenzivno istražuje te anonimne dojave i traga za počiniocima tog krivičnog dela izazivanja panike i nereda, navedeno je u saopštenju.
Poslednji komentari
  • gojko Vreme: 29.11.2013 20:17h

    To sto se desava u Novom Sadu u srednjoj skoli koju nisu imenovali to je saobracajna skola gde vec dve nedelje svaki dan javljaju da je podmetnuta bomba a deca po ovoj hladnoci budu pustena po dva tri casa dok ne provere dojavu .

  • sofronie Vreme: 30.11.2013 07:20h

    Pocinje sezona pismenih i kontrolnih,e prosvetari sta vam klinci rade,jer ste nesopsobni da shvatite da nisu oni tu zbog vas vec vi zbog njih.Nesposobnost nase prosvete da se prilagodi savremenim nacinima obrazovanja nedovoljna obrazovanost profesora za rad sa decom i vecita kuknjava za plate,i ako su roditeljima dece koje oni obrazuju mnogo manje za mnogo teze poslove,je najveci razlog haosa u prosveti.Skolama je najbitnije da li ce roditelji uplatiti tzv djacki dinar i da li ce dobiti besplatne ekskurzije za sebe a sto skuplje za djake. Dok je tako dotle ce se djaci boriti na svoj nacin,to vam je kao kod sindikalaca svako na svoj nacin.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP