Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTOMAK NAJBOLJEG PASTUVA NA SVETU

Trkač vuče čerge?!

Autor: M. D. | 05.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Trkačkog konja vrednog 50.000 evra koji je vlasništvo Dragoljuba Markovića, kuma ubijenog premijera Zorana Đinđića, najverovatnije su ukrale osobe koje nisu ni znale kakvog je plemenitog porekla to grlo. Jedna od pretpostavki je i da je ždrebe Elizabeta, potomak najboljeg pastuva na svetu, završila u nekoj od čergi širom Srbije!

Ukrali mu ždrebe vredno 50.000 evra: Dragoljub Marković

Ukrali mu ždrebe vredno 50.000 evra: Dragoljub Marković

- Pregledom terena nisu pronađeni nikakvi tragovi automobilskih guma. To ukazuje na to da je konju neko prišao pešice i isto tako ga odveo, bar jednim delom puta. Istraga, naravno, ide u više pravaca, a jedan vodi do čergara, koji konje koriste za zapregu. Lopov sa ždrebetom jednostavno ne može ništa drugo da uradi, jer je Elizabetin DNK zaveden u bazi u Londonu i gde god da se pojavi, lako će je identifikovati - navodi izvor.


Sam Marković strepi od još jedne opcije - da je neko ukrao konja kako bi ga pojeo, ne znajući da vredi bezmalo 50.000 evra.

- Plašim se samo da nekome nije palo na pamet da ukrade takvog konja, pa da ga strpa u frižider - rekao je prekjuče Marković za “Alo!”.

Ždrebe Elizabetu lopovi su ukrali iz ergele “Surčin” prošle nedelje, a policija ne gubi nadu i veruje da će uskoro imati značajnije materijalne tragove.
Poslednji komentari
  • goga Vreme: 05.02.2015 12:41h

    zašto obavezno svagde uz ime Dragoljuba Markovića stavite kao napomenu kuma pokojnog premijera Đinđića.

  • Gordana Vreme: 05.02.2015 14:23h

    KRAJNJE LICEMERNO je da taj isti Dragoljub Marković, toliko priča o jednom ždrebetu i da navodno "brine da nije završilo u frižideru" jer: taj isti ŠALJE ŽIVE KONJE NA KLANICU SA SVOJE ERGELE, psi lutalice mu KASAPE ždrebad po ispustima, a njegovi konji, zato što su NJEGOVI ispadaju najvredniji: moja kobila je bila na toj ergeli, nepažnjom radnika, onako ždrebna upala je u kanal ... obaveštena sam o tome 4 sata kasnije, lagali su me, VETERINAR NIJE HTEO NI DA DOĐE A TAJ ISTI DRAGOLJUB MARKOVIĆ NIJE SE NI IZVINIO, ni došao, a živi na toj istoj ergeli ... kobila je uginula, a njena vrednost i tog ždrebeta je merljiva pedigreom na koji se taj isti Dragoljub poziva... Ništa nisu preduzeli na ergeli da kobila preživi, nije bila povređena, bilo joj je spasa, ciljano i namerno nisu hteli da joj pomognu kako je to trebalo .... prouzrokovali su njenu smrt.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP