Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA

Troje privedeno zbog ubistva dečaka u Kaluđerici!

Autor: S.V. | 21.04.2014 - 23:28:00h | Komentara: 6

Zbog ubistva Marka Jakovljevića (16), koji je sinoć stradao u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici, policija je privela trojicu njegovih drugova pod sumnjom da su učestvovali u ovoj tragediji ili da ne bi uticali na dalji tok istrage, saznaje ALO.RS. Među privedenima, koji su inače punoletni, je i Markov brat, Miloš Jakovljević (20). Oni su lišeni su slobode po nalogu tužioca.

Mesto tragedije

Mesto tragedije | Foto: Dušan Milenković

- Posle obdukcije znaće se više, ali ono što je za sada poznato je da se metak zadržao pored grkljana. Pronađen je pištolj za koji se sumnja da je iz njega ispaljena smrtonosna čaura i to oružje je trenutno na veštačenju. Niko od do sada saslušanih nije priznao da je pucao a zanimljivo je da se u društvu sinoć kada se to dogodilo, zapravo nalazio i Markov brat. Utvrđeno je takođe da pucanj nije došao iz automobila kako se prvobitno tvrdilo i da Marko nije ustreljen sa leđa - rečeno nam je u policiji.

Još uvek se utvrđuju sve okolnosti a jedna od predpostavki je da Marko nije namerno upucan. A kako još saznajemo, pištolj koji je najverovatnije pripadao nekome od lica koja su bila u društvu sa ubijenim dečakom, policija je pronašla u obližnjoj rečici, koja se nalazi na blizu kuće stradalog tinejdžera.

U sedištu beogradske policije, inspektori za suzbijanje maloletničke delikvencije tokom noći obavili su informativne razgovore sa svim osobama koje su bile u društvu sa Markom Jakovljevićem (16), pre nego što je ubijen u Kaluđerici.

Nema izlazne rane, što ukazuje da je metak zastao u grlu mladića i izazvao unutrašnje krvarenje.

Na mestu gde je mladić pao ostao je samo mali trag krvi.

Od Osnovne škole “Aleksa Šantić”, Marko Jakovljević je sinoć privatnim vozilom prevezen u lokalni dom zdravlja, a zatim kolima Hitne pomoći do Urgentnog centra.

Od trenutka pucnjave do konstatacije smrti prošlo je oko 50 minuta.

Povodom tragedije javnosti se obratio i direktor škole koju je pohađao ubijeni Marko J.

Poslednji komentari
  • Otac Vreme: 22.04.2014 09:11h

    NO KOMENT! Poceli su decu da ubijaju. Ovo je na granici ludila. U skolskom dvoristu dejstvuju kriminalci i ubijaju nam decu, koja jos nisu ni stupila u zivot. Ne zelim da pitam sta ce decak u 22 casa u dvoristu skole, vec sta je uzrok - PUCANJU?! I, dokle ce pistolji raditi - k,o u Teksasu. Iskreno saucesce roditeljima. Oci su mi u suzama.

  • BATA Vreme: 22.04.2014 09:48h

    Ovo je teška tragedija ,ovo je slet događaja šta se dešava na ulicama i u lokalima ovog područja grada .Nekim poznatim kriminalcima ni milicija nesme da pita za svoje postupke .Priče koje mladi ljudi komentarišu šta se sve dešava po kafićima je je užas .Ovde je običan svet zaplašen ,svaki dan su razbojništva i pljačke a izvršioca nikako da objave .Po dvadeseteak krivičnih prijava i nikom ništa .Sumnjamo da policija nije na visinu zadatka i da tolerišu lopovima .

  • VITEZ Vreme: 22.04.2014 10:30h

    Nisu više deca sa šesnaest, sve se pomerilo.

  • Ivan Vreme: 22.04.2014 14:28h

    Izgleda da je pistolj bio kod njih u drustvu i da je slucajno opalio...Strasno...Sta prozivate kriminalce sto ne gledate malo blize i vidite sta vam rade deca.Procitajte lepo vest pa napadajte.A sa 16 godina si tinejdzer ne dete.Bilo kako bilo pokoj mu dusi,neke stvari se moraju promeniti.Dzaba kontrola legalnog oruzja kad na jedan legalni idu 10 na crno. Pistolj u rukama neobucenog lica i eto tragedije.

  • Videla ga jednom u zivotu :'( Vreme: 22.04.2014 20:33h

    Zasto bi brat brata ubio? Ne znam zbog cega,imam brata pa kakav god da je nebih ga ubila,takodje ne verujem da je Milos svog rodjenog jedinog brata ubio? Ubijen slucajno pricaju,sad je nebitno dal je ubijen slucajno ili nije,kako god on vise ne moze da bude sa roditeljima i drugovima,drugaricama :'( Njegovi snovi su stali,nema dalje :'(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP