Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UNUK HRVATSKOG PREDSEDNIKA SPASEN U POSLEDNJI ČAS

Tuđman hteo da
se ubije zbog žene

Autor: Danica Ćuruvija | 04.04.2013 - 15:14:00h | Komentara: 2

Igor Tuđman (32), unuk nekadašnjeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana koji je uhapšen zbog sumnje da je sa suprugom Natašom Antolović Ivkošić (26) omamio, pa opljačkao jednog Beograđanina, hteo je da se ubije u zatvoru, eskluzivno saznaje “Alo!”.

Igor Tuđman  sa Natašom  Antolović Ivkošić

Igor Tuđman sa Natašom Antolović Ivkošić

 

Igor Tuđman (32) popio veću količinu raznih

tableta u zatvoru

Prema saznanjima našeg lista, Tuđmanov potomak je popio veću količinu raznih tableta pomešanih sa solju, ali mu je na vreme ukazana medicinska pomoć!

-Tuđman je pokušao samoubistvo, jer je razoračan u sve, a posebno u svoju suprugu Natašu, koja je svu krivicu u istrazi svalila na njega. Međutim, u ambulanti mu je na vreme ukazana pomoć. On je, inače, jako nervozan i u teškom je psihičkom stanju, jer ga niko od porodice i rođaka iz Zagreba ne obilazi - kaže naš izvor iz beogradskog suda.

Unuk hrvatskog predsednika ćeliju deli sa Markom Miškovićem (32), koji je

Proslavio se pornićem!

Igor Tuđman

Igor Tuđman je u javnsot dospeo prošle godine, kada je, navodno, nestao iz Novog Sada, a drugi put zbog pokušaja da proda svoj porno-snimak medijima. Pre godinu, dana izjavio je da namerava da snimi album prvenac sa narodnim pesmama, ali od njegove pevačke karijere nije bilo ništa.
sa ocem Miroslavom, vlasnikom „Delte“, osumnjičen za višemilionske malverzacije, Dušanom Moračom, vlasnikom TV “Duga” i “Astra” i Slavoljubom Korićancem, bivšim zamenikom predsednika Izvršnog odbora “Agrobanke”. Kako saznajemo, oni su pozvali zatvorske čuvare u pritvorske jedinice Specijalnog suda i obavestili ih šta je Tuđman uradio.

- Kada se oporavio, ponovo je počeo da priča kako voli i obožava svoju suprugu, pa čak tvrdi da će, i pored svega, njih dvoje opet biti zajedno! Ukoliko bude osuđen, hoće da kaznu služi u Srbiji, nikako ne želi u hrvatski zatvor - navodi naš sagovornik.

Tuđman je već štrajkovao glađu u zatvoru, a tvrdi da mu je izjava kojom je priznao krivicu kod istražnog sudije iznuđena. On i supruga su u istrazi krivicu za pljačku V. B. prebacivali jedno na drugo. Njih dvoje su u pritvoru od 7. februara zbog sumnje da su opljačkali V. B., sa kojim su prethodno dogovorili seks u troje, u njegovom stanu. Sumnjiče se da su V. B. u vino sipali jak sedativ “flormidal”, a kada je zaspao, supružnici su iz stana odneli dva fiksna i dva mobilna telefona, laptop, kozmetiku, manju sumu novca i odvezli se njegovim njegovim džipom “hjundai”. Uhapšeni su su na graničnom prelazu Bački breg kod Sombora dok su taksijem pokušavali da pobegnu u Hrvatsku.

Advokat: Loše podnosi zatvor
“Mogu da potvrdim da Tuđman jeste popio određenu količinu tableta. On inače spada u onu grupu pritvorenika koja vrlo loše reaguje na lišavanje slobode i teško podnosi činjenicu da se nalazi u pritvoru. Ovakav njegov gest doživljavam kao njegovu reakciju na celokupnu situaciju koja ga je zadesila.

Viktor Gostiljac

Viktor Gostiljac

Apelacioni sud u Beogradu je preinačio rešenje Prvog osnovnog suda u pogledu zakonskog osnova za produženje pritvora, pa se Tuđman sada nalazi u pritvoru samo zbog činjenice da je strani državljanin i da nema prebivalište u Srbiji. U narednim danima očekujem vrlo brz završetak istražnog postupka”, kaže Tuđmanov advokat Viktor Gostiljac, koji je nekad u Hagu branio i Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika SRJ.
Poslednji komentari
  • Petar Vreme: 04.04.2013 21:24h

    O.K. Naslovi net

  • Анастасије Сотировић Бетонац Vreme: 04.04.2013 22:34h

    То би била туга преголема.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP