Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MUKE UNUKA POKOJNOG HRVATSKOG PREDSEDNIKA

Tuđman u očajnom stanju!

Autor: D. Ćuruvija | 12.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Igor Tuđman (33), unuk brata bivšeg predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, koji se u pritvoru nalazi zbog prevare, u očajnom je stanju jer se oseća da ga je izigrao advokata, sazanje „Alo!”.

Stalno kuka:  Igor Tuđman

Stalno kuka: Igor Tuđman

Kako je „Alo!” pisao, on se nalazi u ćeliji sa Markom Miškovićem (32), koji je sa ocem Miroslavom, vlasnikom „Delte“, osumnjičen za višemilionske malverzacije, a sa njima su i Dušan Morača (57), vlasnik TV „Duga“ i TV „Astra“, osumnjičen za prevare sa SMS-ovima i kvizovima, i Slavoljub Korićanac, bivši zamenik predsednika Izvršnog odbora Agrobanke.

Marko  Mišković

Marko Mišković | Foto: Miloš Cvetković

- Tuđman očajava i ceo dan po ćeliji ide i kuka kako ga niko ne obilazi. Priča da se oseća prevarenim, jer su njemu i njegovoj devojci dodelili advokata po službenoj dužnosti, koji mu je savetovao da sve priznaju i da će se izvući. On tvrdi da su bili naterani da priznaju krivična dela, ali ga sada advokat ne obilazi, što Igoru Tuđmanu strašno smeta - otkriva naš izvor iz zatvora.
Kako saznajemo, Tuđmanov unuk je trenutno u potrazi za drugim advokatom, a uzda se i u finansijsku pomoć svoje porodice iz Zagreba, koja bi mu plaćala branioca.

Ćelija u kojoj je  smešten unuk  Franje Tuđmana

Ćelija u kojoj je smešten unuk Franje Tuđmana | Foto: RAS

- Njegovi cimeri se sa njim dobro slažu, ali od silne kuknjave, u šali kažu da im ponekad dođe da ga bace kroz prozor! Inače šale se na nacionalnoh osnovi da će Srbe iz ćelije da osude, a njega da puste jer je Hrvat - priča naš sagovornik i navodi da u ćeliji Specijalnog suda nije Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde, kako se prvobitno šuškalo u zatvorskim krugovima.

Tuđmanov unuk je sa devojkom Natašom Ivkošić Antolović (27) uhapšen pre nešto više od mesec dana zbog sumnje da je prevario i opljačkao privatnika V. V. u Beogradu, na opštini Vračar. On i njegova devojka se terete da su uspavali, prevarili i pokrali čoveka s kojim su se upoznali preko sajta za upoznavanje i ugovorili seks utroje. Mladić je ispričao da se na sajtu „smokva.com” upoznao 2. februara sa izvesnom Ninom, popili su piće u kafiću, a uveče su ona i njen dečko došli u njegov stan na Vračaru.
Kako je ispričao, nakon što je popio piće, osećao se ošamućeno, a satima kasnije „nije znao ni gde je ni šta se desilo”. Kako se ispostavilo, par je odneo dva mobilna i dva fiksna telefona, novac, nakit i odvezao njegov džip „hjundai”. Oni su uhapšeni dok su pokušavali da pobegnu u Mađarsku.

Igor Tuđman i Nataša Ivkošić

Igor Tuđman i Nataša Ivkošić

Devojka smeštena u CZ
Nataša Antolović (27), devojka Igora Tuđmana, nalazi se u beogradskom Centralnom zatvoru, koji je daleko lošiji nego oni u kojem se nalazi njena jača polovina. Igor Tuđman je pominjan u medijima sredinom prošle godine. Prvi put jer je, navodno, nestao iz Novog Sada, a drugi put zbog skandala u vezi s prodajom njegovog porno-snimka medijima.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 12.03.2013 17:19h

    svakojaki sljam ovde bitishe!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP