Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAGODBA

Tuđmanovom unuku dve godine robije!

Autor: D. Ćuruvija | 14.05.2013 - 14:41:00h | Komentara: 2

Prvi osnovni sud u Beogradu prihvatio je danas sporazum o priznanju krivice koju je Igor Tuđman (32), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, sklopio sa tužilaštvom, a u kojem je priznao da je u februaru sa svojom suprugom Natašom Antolović (28) omamio, pa opljačkao V. V. iz Beograda.

Igor Tuđman sa Natašom Antolović Ivkošić

Najviše se brine da će ga žena ostaviti: Igor sa suprugom Natašom

Tuđmanov unuk je ovom nagodbom prihvatio da u zatvoru provede dve godine i dva meseca, a njegova nevenčana supruga šest meseci.

- Igor Tuđman se dugo dvoumio šta da radi jer se nalazi u specifičnoj situaciji, ostavljen od svih. Manje je razmišljao o predmetu, a više o supruzi Nataši sa kojom nije u dobrim odnosima od trenutka hapšenja jer je ona strašno ljuta na njega zbog situacije u koju je doveo. Brine ga da će ga ona ostaviti ukoliko on bude dugo u zatvoru. Stalno u ćeliji doziva svoju suprugu iako ga ona ne može čuti. Čak i zatvorsku kaznu hoće da služi u istom zatvoru u kojem bude i ona. On se čak ponudio da odsluži kaznu umesto nje. – kaže naš izvor iz suda.

Franjo Tuđman

Čuvaju ga kao dedu: Franjo Tuđman | Foto: Reuters

Tuđmanov branilac, poznati beogradski advokat Viktor Gostiljac izjavio je za Alo.rs da je zadovoljan nagodbom, pošto je njegovom klijentu pretila kazna od dve do deset godina zatvora.

- On je pet puta osuđivan u Hrvatskoj, a tužilaštvo je odustalo od krivičnog gonjenja protiv njega za falsifikovanje platnih kartica, za šta je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora – izjavio je Gostiljac za ALO.rs.
Advokat Gostiljac je dansa zatražio od suda da njegovom klijentu ukinu pritvor, u kojem se nalazi od 7. februara ove godine, a da mu zauzvrat odredi kućni pritvor uz nošenje elektronske nanogvice oko noge, mera zabrane napuštanja mesta boravka i uz obavezno javljanje policiji. O ovome predlogu, sud će da odluči naknadno.

Advokat Viktor Gostiljac

Tuđmanov advokat: Viktor Gostiljac | Foto: Privatni album

Sporazum će biti dostavljen oštećenom V. V. koji ima rok od osam dana da uloži žalbu. Ukoliko do tada ne uloži žalbu, sporazum će postati pravosnažan.

Igor Tuđman je danas iz Centralnog zatvora doveden u beogradsku Palatu pravde uz velike mere obezbeđenja, a u sudnici ga je čuvalo nekoliko stražara.

Presuda Tuđmanovom unuku izrečena je na rođendan njegovog dede Franje Tuđmana, koji bi danas napunio 91 godinu.
 

Poslednji komentari
  • voja Vreme: 14.05.2013 15:31h

    pa kakav deda takav unuk

  • Dragan Vreme: 15.05.2013 08:09h

    Natasa je prva liga! Sex bomba!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP