Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POMAHNITALA BABA

Tukla komšiku tučkom za meso, umislila da je dedina švalerka!

Autor: Branko Janačković | 15.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

“Otključavala sam ulaz zgrade kada sam osetila tri udarca u glavu. Iza mene je stajala nepoznata žena koja me je udarala tupom stranom satare, na kojoj je čekić za meso. Krv je liptala na sve strane.”

Osetila sam tri  udarca u glavu.  Iza mene je stajala  nepoznata žena  koja me je udarala  tupom stranom satare.  Krv je liptala

Osetila sam tri udarca u glavu. Iza mene je stajala nepoznata žena koja me je udarala tupom stranom satare. Krv je liptala na sve strane | Foto: Branko Janačković

Starica je nakon privođenja izjavila da je posumnjala da je komšinica u ljubavnoj vezi sa njenim mužem, ali da je, pošto ju je izudarala, uvidela
da se radi o pogrešnoj osobi?!

Ovim rečima počinje dramatičnu ispovest Ljubinka Jovanović (61), koju je ispred zgrade u ulici Branka Krsmanovića, ni krivu ni dužnu, čekićem za meso napala i povredila Ljubinka G. (73). Starica je nakon privođenja u policiju izjavila da je posumnjala da je komšinica iz susedne zgrade u ljubavnoj vezi sa njenim mužem, ali da je, pošto ju je izudarala, uvidela da se radi o pogrešnoj osobi.


- Sva sam bila u krvi koja se slivala niz glavu. Krvava mi je bila i jakna i bluza, pa čak i patike. Ne poznajem ženu koja me je napala, starija je od mene oko 10 godina, nikada je nisam videla, što me je još više zbunilo. Ona se samo okrenula i počela da beži. Išla sam za njom, a ona mi je dovikivala: “Beži, beži”... Počela sam da vrištim i da dozivam pomoć - priča Ljubinka.
Vriske je prvi čuo jedan stariji komšija iz zgrade, koji je pokušao da pomogne napadnutoj ženi.

Mesto gde je  Ljubinka napadnuta

Mesto gde je Ljubinka napadnuta | Foto: Branko Janačković

- On je dotrčao, ali zaradio povredu prsta, a Ljubinka G. je pokušala i da ga ujede za ruku. Srećom, u blizini se zadesio i neki policajac u civilu, koji je staricu koja je izvršila napad zadržao do dolaska patrole policije. Inspektori su je uveli u kola, ona je samo sedela na zadnjem sedištu automobila i nemo gledala u jednu tačku - kaže jedan od komšija iz zgrade.
Marko Jovanović, sin napadnute žene, bio je na poslu u vreme kada je njegova majka proživljavala dramatične trenutke.

- Komšinica me pozvala i rekla: “Dođi hitno, neka žena ti je majku udarila u glavu”. Odmah sam došao sa posla. Kada sam čuo šta se desilo, prenerazio sam se. Mogla je da je ubije da je udarila drugom stranom satare - kaže Marko.
Povređena Ljubinka Jovanović je odmah odvezena u bolnicu, gde su joj previjene rane.

Zadobila četiri  kopče na temenu

Zadobila četiri kopče na temenu | Foto: Branko Janačković

- Snimili su glavu, ušili mi četiri kopče na temenu, dali antibiotike... Još sam u velikom šoku. Juriću ovu ženu što me je napala na sudu do kraja. Ja sam udovica, živim miran i skroman život. Ostala sam bez muža iznenada, bez jedine osobe koja mi je najviše značila u životu. Meni je ovo poražavajuće. Šta će ljudi da pomisle sada. Ni kriva ni dužna sam se našla u ovoj priči - jada se Ljubinka Jovanović.

Starici prijava za nasilničko ponašanje

Ljubinka G. je posle saslušanja i konsultacija sa tužilaštvom osumnjičena za nasilničko ponašanje, ali je puštena da se brani sa slobode. Ona je posle privođenja izjavila da je nanela povrede Jovanovićevoj jer je mislila da je u ljubavnoj vezi sa njenim suprugom.
- Kada se okrenula, videla sam da se radi o pogrešnoj osobi - izjavila je ona nakon privođenja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP