Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U BEOGRADU

Tukli ga do smrti i golog ostavili u foteljI!

Autor: E. S. | 26.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Operativci beogradske policije intenzivno tragaju za osobama koje su brutalno batinama ubile beskućnika Sašu Mitrovića (44), koji je pronađen nag u fotelji, u napuštenoj zgradi u Ruzveltovoj 39 u Beogradu. Kako se pretpostavlja, ubistvo se dogodilo pre najmanje dve nedelje, a Mitrovićevo telo je nađeno u noći između nedelje i ponedeljka.

Policija traga za ubicama beskućnika Saše Mitrovića (44)

Policija traga za ubicama beskućnika Saše Mitrovića (44) | Foto: Vladimir Živojinović

Leš u fazi raspadanja našli su drugi beskućnici i odmah alarmirali policiju. Zbog stanja u kojem se telo nalazilo sumnjalo se na zadesnu smrt. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da je čovek zverski pretučen. Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, traga se za najmanje za trojicom napadača, za koje se pretpostavlja da su takođe beskućnici.

U napuštenoj zgradi u Ruzveltovoj reporteri „Alo!“ juče zatekli narkomane

U napuštenoj zgradi u Ruzveltovoj reporteri „Alo!“ juče zatekli narkomane | Foto: Vladimir Živojinović


- Uzeti su snimci sa video-nadzora okolnih zgrada, koji bi trebalo da pomognu u otkrivanju kada je Mitrović ušao u napuštenu zgradu i sa kim. Ostaje nejasnoća zašto su Mitrovića skinuli i gde mu je garderoba. Takođe, u ovom trenutku nije jasno zašto su ga postavili da sedi u fotelji - rekao je naš sagovornik iz istrage.

Tokom jučerašnjeg dana reporteri „Alo!“ obišli su zgradu u kojoj se dogodio zločin. Iz zgrade se širio nesnosni smrad, a unutrašnjost je bila prepuna raznog smeća. Iz prostorije na spratu su se čuli glasovi, baš pored sobe gde je pronđeno Mitrovićevo telo. Tamo smo zatekli muškarca i ženu koji su se u tom trenutku drogirali. Na naše pitanje šta rade tu odgovorili su da su došli malo da se opuste, pokazujući na špric.

| Foto: Vladimir Živojinović


- Baš ste nas uplašili, sada sam ponovo doživela šok i, evo vidi, sva se tresem - rekla nam je devojka, dok je muškarac navlačio rukav.
Oni su nam rekli da Sašu ne poznaju, i da samo povremeno koriste zgradu.
- Dođemo preko dana, ali izbegavamo da budemo tu noću, jer se tu skuplja čudan svet. Što pitate? - kazao je mladić, a nakon što smo mu objasnili razlog naše posete, ubrzano je napustio zgradu.
Poslednji komentari
  • 2KD Vreme: 26.06.2015 21:25h

    Avama ko po obicaju nije palo na pamet da zovete policiju da bi sklonili dva okorela narkosa sa ulice.Vrlo profesionalno sa vase strane nema sta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP