Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA PROTIV MANEKENKE PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU

Tužilac goni lažljivicu!

Autor: Bojana Jelovac | 04.07.2013 - 12:47:00h | Komentara: 0

Na navodnu dramu manekenke Mine Milenković (21) juče je stavljena tačka jer je beogradska policija protiv nje podnela krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja silovanja i otmice! Celom “sapunicom” koju je osmislila nije uspela da vrati bivšeg dečka, ali zato Milenkovićevoj sada preti zatvorska kazna ili u najboljem slučaju uslovna osuda. MUP je juče saopštio da je nakon što je utvrđeno da nije silovana ni oteta, kako je izjavila policiji, saslušana u prisustvu zamenika tužioca iz Prvog javnog tužilaštva u vezi sa okolnostima događaja i da je protiv nje podneta prijava u redovnom postupku.

Mina Milenković

U laži su kratke noge: Mina Milenković

MUP je juče saopštio da je utvrđeno da Mina Milenković (21) nije silovana ni oteta, kako je to izjavila policijskim službenicima

Milenkovićeva je saslušana na VMA, gde se nalazi otkad je pronađena, a njena porodica tvrdi da je u teškom psihičkom stanju. Naime, kako je “Alo!” ekskluzivno objavio, svih 39 sati, koliko je trajao njen navodni nestanak, manekenka je provela kod jednog beogradskog taksiste u naselju Resnik, gde joj se zahvaljući sreći da je naletela na normalnog mladića ništa loše nije desilo. Navodni zaplet počeo je 21. juna (u noći između petka i subote), kada je izjurila sa splava “River”, gde je bezuspešno pokušala da se pomiri sa bivšim dečkom Aleksandrom Ć. (32), suvlasnikom “Rivera”.

Kazna i do pet
godina zatvora

Krivičnim zakonikom, članom 334, za lažno prijavljivanje u lakšem obliku (ukoliko se prijavljuje lice da je učinilo krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti, a da se zna da to lice nije to učinilo) zaprećena kazna je od tri meseca do tri godine, a za teži oblik (ukoliko se podmeću dokazi ili se izazove postupak pokretanja krivičnog postupka) kazna je od šest meseci do pet godina zatvora, kažu pravnici, napominjući da lažna prijava silovanja ima posebnu težinu jer se silovanje vodi kao teško krivično djelo.

Kako je svojim “reno kliom” prilikom isparkiravanja oštetila nekoliko taksija, izjurila je i peške otrčala ka Starom sajmištu. Zatim je zaustavila taksi, muvala taksistu i nagovorila ga da je odvede svojoj kući. Neoženjeni mladić, koji živi sam otkako mu je majka umrla pre mesec dana, odveo je u svoju kuću, gde je nakon večere odmah zaspala, a njih dvoje tokom te subote koju je provela kod njega nisu ni imali seksualne odnose. Za to vreme se nije nikome javljala na telefon, tako da su porodica i prijatelji prijavili nestanak i organizovali potragu. Kada je šokirani taksista saznao za potragu, molio je da se javi svojima i da odmah ide iz stana. Mina je sa lažnog Fejsbuk profila poslala drugarici poruku da je dobro, ali ga je zatim molila da joj lupi nekoliko šamara, na šta joj je on rekao:

“Idem napolje i da mi ukradeš nešto, ne zanima me, samo mi idi iz stana, luda ženo.” Kada se vratio, na stolu je bila prazna vlaša votke, a bosu, dezorijentisanu i sa modricama na licu u susednoj ulici Minu su navodno “pronašli”. Od početka je tvrdila da taksista nema veze sa onim što joj se dogodilo, a ginekološki pregledi su pokazali da nije silovana, a istraga je utvrdila da nije bila oteta i drogirana u jednom stanu u Zemunu.

Manekenka optužila novinare
Mina se juče oglasila na svom “fejsbuk” profilu i optužila novinare da “sve rade da bi podigli tiraže svojih novina, ali što je mnogo mnogo je”!
- Ja sam samo dvadesetgodišnjakinja koja je pre svega student, a ne poznata ličnost! Ne bih ni najgorem neprijatelju poželela ovakav „publicitet“ - napisala je manekenka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP