Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OŠTRO!

Tužilaštvo traži pritvor za 29 policajaca uhapšenih zbog mita

Autor: Tanjug | 16.06.2015 - 17:12:00h | Komentara: 2

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je danas istragu i zatražilo da se odredi pritvor za 29 pripadnika pogranične policije koji su bili radno angažovani na graničnom prelazu Bački breg, a koji se terete da su izvršili krivična dela udruživanja radi vršenja krivičnih dela i primanje mita.

Lisice

Ilustracija: Profimedia

Tužilaštvo u saopštenju navodi da je odluku o pokretanju istrage donelo nakon saslušanja svih 29 pripadnika pogranične policije.


Kako je saopšteno, saslušani su Goran Furtula, Branko Milošević, Predrag Macanović, Dušan Korica, Goran Gaćeša, Mirk Čortan, Marinko Čortan, Milan Milovanović, Milorad Tišma, Srđan Rajačić, Miroslav Belagić, Bojan Mraović, Dani Pejović, Srđan Stojkov, Siniša Kvrgić, Davor Mišković, Sanja Dizdar, Savo Šubašić.


Takođe su saslušani Srđan Tošić, Danijela Lukić, Predrag Gloginj, Vlastimir Krstić, Milan Trkulja, Milorad Čekeriš, Nikola Čepić, Čeda Palalić i Dušic Perović.


Tužilaštvo za organizovani kriminal saslušalo je i devet carinskih službenika sa istog graničnog prelaza - Renatu Prodan, Duška Božića, Ljubomira Kovačevića, Vladimira Dokmanovića, Nađ Nandora, Aleksandra Markova, Salaji Josipa, Dragaš Voje i Zorana Štajna kao i vlasnicu trgovinske radnje Anicu Terzić.


Tužilac tog tužilaštva predložio je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu da se u odnosu na sva lica odredi pritvor radi nesmetanog vođenja krivičnog postupka, navodi se u saopštenju.

Poslednji komentari
  • mišike Vreme: 16.06.2015 20:47h

    jok e, nagradite ih medaljom!

  • Kopač kontejnera Vreme: 16.06.2015 23:49h

    Trreba da se brane sa slobode uz kauciju za svakog osumnjičenog onoliko koliko se sumnja da je uzeo i onda nemoraju da see jave sudu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP