Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA ISPITUJE ISKAZ ALBANSKOG BIZNISMENA

Tužiocu sumnjivi: Ćazim i Manda na proveri!

Autor: A. Dimitrovska - D. Ćuruvija | 24.11.2013 - 20:00:00h | Komentara: 9

Trenutno najkontroverzniji ljubavni par, albanski biznismen Ćazim Osmani zvani Feliks (50) i Manda Popović (32), biće na proveri zbog tuče u kojoj je nedavno zgodna Podgoričanka izvukla „deblji kraj“! Kako „Alo!“ saznaje, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je zatražilo prikupljanje dodatnih obaveštenja u vezi sa incidentom u beogradskom hotelu „Zira“, posle čega će odlučiti hoće li protiv biznismena pokrenuti istragu za nanošenje povreda ili staviti tačku na slučaj.

Mamac za  lepe žene: Osmani

Ćazim Osmani

 - Policija bi trebalo da otkrije identitet muškarca koji je kritičnog dana, prema tvrdnjama Mande Popović, sedeo sa Osmanijem u hotelu „Zira“ i naneo joj povrede. Vršiće se kompletna provera njihovih iskaza, s obzirom da su im iskazi skoro identični. Ukoliko se utvrdi identitet tog muškarca, čije ime Ćazim nije želeo da otkrije, a koji je navodno udario oštećenu, on će biti saslušan kod tužioca - kaže naš izvor iz beogradske Palate pravde.

Voli da bije srpske pevačice: Manda Popović

Manda Popović

 Podsetimo, incident se dogodio pre mesec dana, kada je Popovićeva prijavila policiji da ju je Osmani pretukao, a biznismen se tek nakon nekoliko dana odazvao na poziv policije gde je zadržan jedan dan. Na saslušanju u Tužilaštvu, Popovićeva je naprasno promenila iskaz, tvrdeći da je Osmani nije udario, već njegov prijatelj, kojeg ne poznaje.

- Ćazim i ja smo bili zajedno u hotelu „Zira“, sve do veče pred incident, kada smo se posvađali, nakon čega sam uzela zasebnu sobu. Sutradan sam ga videla u restoranu kako sedi s prijateljem, koga ja uopšte ne poznajem. Između nas je opet izbila svađa i taj njegov prijatelj me je udario - ispričala je 

Popovićeva na saslušanju kod tužioca i dodala da je bila u šoku kada je pozvala policiju i rekla da ju je Osmani udario. Navela je da je tek kasnije, kada je došla k sebi, shvatila da to nije bio Osmani, već njegov prijatelj. I Osmani je dao identičan iskaz, ali je odbio da oktrije ime svog prijatelja, za kojeg tvrdi da je udario njegovu prijateljicu.
Ljubavni život Osmani puni stranice tabloida. Osmani, koji je inače oženjen i ima troje dece, dovođen je u vezu sa mnogim srpskim pevačicama. Najnovija afera vezana je za pevačicu Anu Nikolić, koja mu je, kako je „Alo!“ ekskluzivno objavio, slala ljubavne poruke. Jedan od njih je bila i da se „gadi sam sebi što je spavala sa njim“! Dovođen i u vezu pevačicom Natašom Bekvalac, ali su oboje demantovali ljubavnu vezu.

Prema poslednjim spekulacijama, nakon incidenta ponovo je u vezi sa Mandom Popović.


Šetka se po Evropi

Osmani je posle saslušanja pušten na slobodu, a nedavno su se u medijima pojavile njegove fotografije koje su navodno nastale u Beču. Iako se spekulisalo da Osmani ima državljanstvo više evrospkih zemalja, Osmani je na saslušanju rekao da je građanin Bosne i Hercegovine.
 
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 24.11.2013 21:02h

    Da li mi neko moze reci ko su doticne osobe?Da li je Popovic izgubila short memory? A je li gore navedeni zivi I radi u BiH?I ko je konacna ta Ana kazu da je pevacica?

  • Jovanovic Vreme: 24.11.2013 21:39h

    Lep su par ovo dvoje ljudi.Ja sam za to da ostanu zajedno i da imamo priliku jos dugo da citamo o njima

  • nedjo Vreme: 24.11.2013 21:41h

    osmanlija

  • Milan Vreme: 24.11.2013 22:01h

    Imate li bolju slike Ćazima možda sa poternice?

  • lukovic Vreme: 25.11.2013 07:40h

    Jovanovicu svaka cast za komentar

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP