Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

EPILOG KRVAVOG PIRA MILETE SARIĆA

U istom dvorištu sahranjene tri žrtve i ubica

Autor: B. Bojović | 06.07.2013 - 16:40:00h | Komentara: 1

U dvorištu porodične kuće Sarić u selu Visoka juče ujuto sahranjen je vinovnik krvavog pira Mileta Sarić (53) bez prisustva svestenika. Nešto kasnije na drugom kraju imanja pokopane su njegova majka Slobodanka (75) i strina Milena (82), a na seoskom groblju strina Kosara (83).

Visoko

Grob ubice | Foto: Beba Bojović

Oko stotinak meštana i rodbine ispratilo je juče na večni počinak žrtve svirepog ubista koje je počinio Mileta Sarić, u noći između četvrtka i petka, kada je majku i dve strine ubijao udarcima maljem u glavu.


- Još ne verujemo da se ovo zaista dogodilo. Šokirani smo, potrešeni, tužni. Na tako svirep način da ubije i to najbliže. Znao sam Mileta. U poslednje vreme je bio malo čudan, lečio se, ali ovde nikada nije pravio probleme. Mada, po selu se pričalo da je prek i da je ranije napadao oca i majku - kaže komšija Raković.

Dok su odavali poslednju počast žrtvama, među komšijama koje su odrečno odmahivale glavom mogle su se čuti reči neverice i uzdasi, kao i priča o strašnom zločinu koji se odigrao te noći. Neki meštani tvrde da su videli ubicu u četvrtak veče i da je bio pod dejstvom alkohola.

Visoko

Sahrana u Visokom kod Arilja | Foto: Beba Bojović

- Odmah smo zakazali vanrednu sednicu i proglasili dan žalosti u opštini. Platićemo troškove i izaći u susret rodbini žrtava, ukoliko im bude potreban bilo kakva pomoć. Arilje je zanemelo od šoka i tuge - kaže predsednik opštine Zoran Todorović.

Od porodičnog imanja Sarić prve kuće udaljene su i po nekoliko desetina metara, tako da niko ništa nije čuo niti video, ali se pretpostavlja da je ubica prvo usmrtio majku Slobodanku, u krevetu. Onda je krenuo prema kući strine Milene. Razvalio je prozor, prislonio merdevine i uskočio u kuću. Verovatno je Milena pokušala da pobegne jer je zločin nad njom izvršen u hodiniku gde ju je, pretpostavlja se, ubica sustigao.
Strina Kosara u to vreme sedela je na krevetu u svom domu kada je Mileta upao razvalivši vrata i naneo joj smrtonosne povrede.
Poslednji komentari
  • sali Vreme: 06.07.2013 19:58h

    Uzas! Jesu li i oko Arilja vlasi da se sahranjuju u dvoristu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP