Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OD REPEROVOG PREDMETA ČETIRI MESECA NI TRAGA NI GLASA

U kojoj fioci je Bane Sanšajn?

Autor: Milan Dudvarski | 18.08.2014 - 12:25:00h | Komentara: 2

Iako se Viši sud pre četiri meseca oglasio nenadležnim u slučaju repera Branislava Baneta Bojovića (45), poznatog kao Bane Sanšajn, koji je uhapšen zbog posedovanja spida, taj predmet i dalje stoji u fioci tog beogradskog suda, saznaje „Alo!“.

Branislav  Bojović

Branislav Bojović | Foto: Zoran Lončarević

Predmet je, kako saznajemo, trebalo da bude predat Trećem osnovnom sudu, koji se, inače, takođe nalazi u zgradi Palate pravde kao i Viši sud, ali do danas do toga nije došlo.


Sanšajn: Nisam dilovao drogu


Bane Sanšajn, koji je nakon hapšenja pušten iz pritvora, oglasio se povodom ovog slučaja i na svojoj Fejsbuk stranici je, između ostalog, napisao da ga mediji lažno optužuju, kao i da želi da se zahvali svima koji ga podržavaju.
- Želim da se zahvalim svima koji me podržavaju usled bezbroj lažnih optužbi iz medija. Pritisak na mene i mog advokata je ogroman. Koliko kontradiktornosti, laži i kleveta će uslediti u narednim danima, videćemo - deo je poruke koju je Bojović uputio javnosti.

- Interesantno je da slučaj, koji je javnost pomno pratila, posle pet meseci od hapšenja osumnjičenog Bojovića, a četiri meseca otkako se Viši sud oglasio nenadležnim za predmet poznatog repera, još nije stigao u sud koji bi trebalo da privede kraju predmet - kaže naš izvor iz pravosuđa.

Razlog za “nestajanje“ Bojovićevog predmeta, koji je u aprilu uhapšen zbog posedovanja veće količine narkotika, zapravo je proceduralne prirode. Naime, kako „Alo!“ saznaje, postoje određeni elementi, koje međutim niko nije znao detaljnije da nam pojasni, a koji nedostaju kako bi rešenje o nenadležnosti Višeg suda bilo pravosnažno. To je neophodno da bi predmet bio prebačen u Treći sud.

- Iako ne verujem da neko pokušava da Bojovićev predmet skloni iz vidokruga javnosti kako bi se postigla neka povoljna nagodba za njega, ipak je sumnjivo zašto dosad taj predmet nije u sudu koji je nadležan - naveo je naš izvor.

Podsetimo, kako je „Alo!“ prvi objavio, reper Branislav Bane Bojović (45), frontmen muzičke grupe „Sanšajn“, uhapšen je zbog posedovanja šest paketića droge spid, metalne kutije sa praškastom materijom i napada na policajca. On je bio priveden u policijsku stanicu Novi Beograd. Ubrzo zatim je uhapšen i Marko Lugonja, od koga je Bojović navodno kupovao drogu, a onda je, pretpostavlja se, preprodavao drugima.

Poznati se provlače u sudu

Sergej Trifunović

Sergej Trifunović | Foto: Rajko Ristić


- Glumac Sergej Trifunović izbegao je plaćanje kazni za vožnju u pijanom stanju i prolazak kroz crveno svetlo jer policija nije mogla da otkrije adresu na kojoj živi, pa je postupak protiv njega zastareo.

Ana Nikolić

Ana Nikolić | Foto: Vesna Lalić


- Pevačica Ana Nikolić nije kažnjena zbog toga što je u novembru 2010. vozila svoj „mercedes ML“ u pijanom stanju i što je pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo jer je postupak protiv nje zastareo, pošto se nije pojavljivala na sudu.

Vlado Georgiev

Vlado Georgiev | Foto: Dimitrije Goll


- Sudski postupak protiv Vlade Georgieva za vožnju u pijanom stanju je prekinut jer se nije odazivao na pozive suda, te je u roku od dve godine i taj predmet zastareo.

Poslednji komentari
  • olga Vreme: 18.08.2014 13:38h

    Srbija nema sudstvo.Korumpirano je 90% takozvanih sudija nije to pojedinačan broj.Sve je u rukama kriminala ,nema institucije koja funkcioniše.Raspad sistema.

  • Estratizam Vreme: 18.08.2014 14:42h

    Ovaj sa 6 kesica spida i metalnom kytijom sa praskom napao policajca i jos nepresudjen i za jedno i za drugo. Ova pijana i preti policiji da ce je poslati na Kosovo. Georgijev vozio pojan ali mu predmet "pojela" prasina. A ako ne platis telefon 2 meseca jer nisi u Bgd, onda zbog pretplate od po 500 din i nepotrosenog ni jednog jedinog impulsa odmag seku linijju!!! A ovima estradnim nista. Pa ima li nekog jaceg od drzsve? Izgleda, ima - ESTRADA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP