Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRIMINALAC ALEKSANDAR ČABARKAPA (32) UHAPŠEN JUČE SA JOŠ TROJICOM SARADNIKA

U krevetu zeka, na ulici gorila!

Autor: B. J. - J. P. - E. S. - D. P. | 17.08.2013 - 18:22:00h | Komentara: 6

Devojke koje su bile s njim tvrde da je uzrok Čabarkapinog kabadahijskog ponašanja „što je brz u krevetu i što nije obdaren“

Seksualne frustracije

Seksualne frustracije "lečio" kriminalom | Foto: Petar Marković

Beogradska policija uhapsila je Aleksandra Čabarkapu (32), bivšeg momka Ljube Pantović, učesnice rijaliti programa „Farma“, zbog sumnje da je odgovoran za dva pokušaja ubistva, dve iznude, jedno razbojništvo, četiri paljenja automobila i nedozvoljeno nošenje oružja jer su kod njega pronađena dva pištolja za koje nije imao dozvole.

Odlaže kaznu zbog trudnoće?!
- Uhapšeni Aleksandra Čabarkapa odlaže kaznu zatvora od 3,5 godine na koju je osuđen zbog iznude od Nebojše Šarovića (50), poznatog kao kuma Andrije Draškovića, i to na osnovu trudnoće svoje supruge - objašnjava naš sagovornik.
Podesćanja radi, tročlana kriminalna grupa sa Zvezdare koju su činili Nenad Pejović (42), Vuk Mitić (27) i Aleksandar Čabarkapa (32) pre četiri godine mučila je i pokušala da iznudi novac od Šarovića. Nesrećnog čoveka su mučili danima, a koliko su bili okrutni i bez straha, pokazuje činjenica da ga nisu pustili ni kada se pozvao na svog kuma Andriju Draškovića.

Osim njemu, lisice na ruke stavljene su još trojici saradnika, a na informativni razgovor juče je u policiju dovedena i trudna Aleksandra (16), ćerka Ljube Pantović, koja se dovodi u vezu sa dve iznude i napisane su joj krivične prijave. Dok je davala izjavu, pored nje je bila majka Ljuba, koja nije mogla da veruje za šta joj ćerku terete.
- Čabarkapu smo uhapsili u kući gde je bio sa decom. Bukvalno je bio samo u gaćama. Pre dva dana postao je otac četvrtog deteta. Na saslušanju se pravdao da „nema nikakve veze ni sa jednim od kriminalnih dela za koje ga teretimo“. Bio je krajnje grub i drčan. S druge strane, Aleksandra je bila uhapšena, ali je zbog njenih godina i stanja puštena da se brani sa slobode, ali postoje jaki dokazi da je umešana u dve iznude - objašnjava naš izvor blizak istrazi.
Čabarkapa je, kako se saznaje, osumnjičen za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića (43) i Bobana Krstića (30), pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu. Juče ujutru sa njim su uhapšena još trojica saradnika - Nemanja Mladenović zvani Herpes (23), Milorad Radojičić (52) i Novica Stanojkov (28). Kako saznajemo, Čabarkapa se sumnjiči da je pod Krstićev automobil podmetnuo plasični eksploziv koji, iako je aktiviran, nije eksplodirao. Prema nezvaničnim informacijama, na tom eksplozivu policajci su pronašli Čabarkapin uzorak DNK i otiske prstiju, što

Plašili se Čabarkape

Čabarkapa i Mladenović

Čabarkapa i Mladenović

Aleksandra Čabarkapu i Nemanju Mladenovića veže zanimljivo prijateljstvo, odnosno poslovni dogovor. Naime, prema nezvaničnim saznanjima, Čabarkapa je navodno iz stana Nemanjinog oca ukrao novac. Ovaj, da bi mu se osvetio, zauzvrat je Čabarkapi zapalio automobil. Kada je saznao ko mu je uništio vozilo, Čabarkapa je otišao kod Mladenovića i tada je bukvalno uhapsio Nemanju. Navodno mu je tad iscepao lična dokumenta i rekao da od sada radi za njega kako bi vratio očev dug za spaljen automobil. Nemanji je u početku posao bio da čuva Čabarkapin automobil, a potom navodno da podmeće požare i premlaćuje njegove protivnike.

je bio ključni razlog za podizanje optužnice. Takođe, policija je prikupila još dokaza gde se Čabarkapa i Mladenović dovode u sumnju da su podmetnuli požar u kafani „Tri tiganja“, a potom pretukla vlasnika jer nije hteo plati reket.
- Osim za ona za šta smo uspeli da prikupimo dokaze, postoji još desetak krivičnih dela sa kojima se Čabarkapa dovodi u vezu, ali o tome će se govoriti kada se ona dokažu. Između ostalog, sredinom 2008. godine nestao je mladić koji je poslednji put viđen sa Čabarkapom. Njegova porodica prijavila je nestanak, ali do danas on nije pronađen i gubi mu se svaki trag. Ponovo smo došli do novih saznanja i verujemo da ćemo uskoro otkriti ko i zbog čega stoji iza otmice. Otežavajuća okolnost je ta što tela nesrećnog momka još nema, a kad nema tela, nema krivičnog dela. Sumnja se da ima nekoliko i ubistava, ali nijedno telo nije pronađeno. Priča se da je bio okrutan prema žrtvama. Da ih je nakon likvidacije čak zalivao betonom. Dovodi se u vezu i sa Sretenom Jocićem zvanim Joca Amsterdam - objašnjava naš sagovornik u policiji.
Nekoliko žena bliskih Čabarkapi navode da je on „vrlo brz u krevetu i da nije obdaren“ i da je to uzrok njegovog kabadahijskog ponašanja.
„On je jedan običan siledžija i napasnik. Poslednji seks sa njim je trajao svega tri sekunde. Rekao mi je da je bolji, a on je takav bio svaki put. Pitala sam ga: ‚Dobro, šta je onda bilo prvi, pa drugi put...‘ A verujte mi, uopšte nije ni obdaren. Samo se zapitajte zbog čega stalno nosi „pederušu“ (torba koja se nosi oko struka) - ispričala je jedna devojka koja je bila s njim.
Da se radi o jednom veoma lošem ljubavniku, potvrdila je nezvanično u istrazi i Ljuba Pantović.
Tokom jučerašnjeg dana posetili smo Čabarkapinu kuću u Kaluđerici, gde nas je dočekala njegova majka, koja nije znala zašto joj je sin uhapšen.
- Bila je jutros policija i priveli su Čabarkapu, a zašto, verujte to ni on ni ja ne znamo. Nego, recite vi meni, zar nemate pametnija posla nego da pišete ko koga je*e?! - rekla je Čabarkapina majka.

Čabarkapa je džukela, ali ne radujem se njegovom hapšenju!

Ćerka ga razočarala: Karađorđe sa Aleksandrom

Ćerka ga razočarala: Karađorđe sa Aleksandrom

Hapšenje Aleksandra Čabarkape juče je za “Alo!” prokomentarisao i Karađorđe Subotić, koji ga je i prijavio za pokušaj ubistva 2009. godine. Karađorđe u razgovoru za naš list tvrdi da se ne raduje Čabarkapinom hapšenju, kao i da je njegova porodica bezbedna što se njega tiče.

- On je džukela, ali hoću da naglasim da se ne radujem Čabarkapinom hapšenju i neću praviti žurke kao što je on to činio kada sam ja otišao u zatvor. On je optužen između ostalog da je pokušao da me ubije 2009, a priveden je na osnovu više prijava koje su podignute protiv njega. A s druge strane, želim da kažem da nikada nisam napadao tuđe porodice, tako da je njegova, što se mene tiče, bezbedna - kaže Karađorđe za “Alo!” i dodaje da je zaista razočaran ponašanjem svoje maloletne ćerke Alkesandre, koja je juče bila privedena na informativni razgovor.
- Ja sam bio sa Aleksandrom i bio sam u tom stanu, ali sam odmah izašao jer mi je bilo neprijatno u tom prostoru. Otišao sam tamo da bih prihvatio svoje dete. I ona je bila u stanici policije na informativnom razgovoru. Juče je trebalo da ide na ispit u srednjoj školi koju završava, ali mi je Ljuba rekla da nije otišla. Aleksandra je sada kod majke i njih dve će se dogovoriti o tome šta će biti dalje. Sada je kasno da se prekine Aleksandrina trudnoća, a mi ćemo videti kako ćemo dalje. Ja sam jako razočaran u nju. Ona je znala da je Čabarkapa pucao na mene, a ipak se upustila u vezu s njim. Oni su mi prodali voljenog konja klanici, sedlo su mi iz kuće izneli i prodali. Sve što sam voleo su uništili. I nije mi žao što je uhapšen, ali svakako se ne radujem - ispričao nam je juče Karađorđe Subotić.


 

Poslednji komentari
  • knelelelele Vreme: 17.08.2013 19:57h

    Kakav ljakse boye me sacuvaj!

  • Hmmm Vreme: 17.08.2013 21:04h

    Ima li ova Aleksandara nesto drugo da obuce osim ove odevne kombinacije. Na svim slikama je u istoj garderobi.

  • Marko Vreme: 18.08.2013 09:19h

    Ljudi dal je moguce da se ovo objavljuje na naslovnoj strani? Zao smo i tu gde jesmo zato sto ovakve likove predstavljate i promovisete... A ovo "neimenovan izvor", "saradnik iz policije", "neimenovana devojka" mislim., mene bi bilo sramota ovo da objavim, pa verovatno necete ni vi moj komentar

  • theb Vreme: 18.08.2013 10:33h

    @Hmmm samo toliko su oteli :)

  • Milica Vrnjacka Banja Vreme: 18.08.2013 11:08h

    Pitam kao roditelj postovano urednistvo!Gde smo dosli i na koje smo grane spali kada u rijalitijima gostuju, uzimaju novac, proteziraju se i gleda ih omladina osobe kao sto je Ljuba Pantovic???? Da li neko sa ovakvom cerkom, bivsim momkom, za koga je sigurno znala ko je i sta je prezentira se omladini. Zato me i ne cudo da je omladina dotakla dno u svakom smislu...Da, u svakom...Jadno, tuzno i bedno da ovi i ovakvi likovi uopste imaju recenicu u Vasim novinama. Jako mi je zao sto zivim u ovakvoj zemlji, verujte...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP