Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPADAČ NA PREDRAGA DANILOVIĆA ZANEMEO KOD SUDIJE

„U šoku sam, ne mogu da pričam”

Autor: A. Dimitrovska - D. Ćuruvija | 04.06.2013 - 23:30:00h | Komentara: 5

“U šoku sam zbog svega. Zbunjen sam i ne mogu da dam iskaz”, kratko je juče sudiji rekao Branko Filipović Fido, vlasnik restorana “Kafanica” u Košutnjaku, u kojem je 18. maja izbo nožem Predraga Sašu Danilovića (43), poznatog košarkaša i predsednika KK Partizan. Filipović je juče po podne izveden pred istražnog sudiju Nikolu Vazuru u Višem sudu u Beogradu, a naš sagovornik navodi da je delovao skrušeno.

Još ćuti o  uzroku  sukoba:  Predrag  Danilović

Predrag Danilović | Foto: Andrej Isaković

- Izgledao je iscrpljeno i bio je neobrijan jer je 48 sati bio u policijskom pritvoru. Pre saslušanja je u hodniku suda imao poverljiv razgovor od 15 minuta sa advokatima. Kada je ušao u sudnicu, rekao je da će se, po savetu svojih troje advokata, braniti ćutanjem - kaže naš izvor iz Palate pravde.


Danilović neće da oprosti

Kako je pisao “Alo!”, Danilović će se pridružiti krivičnom gonjenju svog nekadašnjeg prijatelja Branka Filipovića. “Iako je Filipović svom advokatu poslao pismo u kojem je izrazio kajanje zbog svega što se desilo, Danilović ga ipak smatra bivšim prijateljem i ne može da mu oprosti što ga je umalo ubio”, kaže naš izvor.

Filipoviću je istražni sudija odredio pritvor do mesec dana zbog opasnosti od bekstva i mogućeg uticaja na svedoke, nakon čega je odveden u Okružni zatvor. Vlasnik “Kafanice” tereti se za pokušaj ubistva i preti mu kazna od pet do 15 godina zatvora. Narednih dana kao svedoci biće saslušani Predrag Danilović, koga je kritične noći Filipović ubo nožem u stomak, povredio mu palac na ruci i glavu. Osim njega, biće saslušana Filipovićeva devojka Sanja, zbog koje je, prema navodima Danilovićeve supruge Svetlane, izbio sukob.
Filipović je navodno bio agresivan prema njoj, zbog čega je Danilović pokušao da ga smiri, nakon čega ga je Filipović ubo nožem u stomak. Istražni sudija saslušaće i sve očevice nemilog događaja u kafani u Košutnjaku, goste i osoblje lokala.
Filipović je bio u bekstvu, ali je uhapšen u nedelju na beogradskom mostu Gazela.
Njegov advokat tvrdi da je krenuo da se preda.
Poslednji komentari
  • ivan Vreme: 05.06.2013 00:02h

    obojicu u zatvor..ja sam se jednom potukao u kafani i meni su rascopali vugla..platio sam kaznu i odslužio 25 dana na mardelju..heheh..to su bila vremena..džabe klopa i teretana..

  • olga-bg Vreme: 05.06.2013 05:41h

    Zivo me zanima-otkud Daniloviceva zena zna sta he bilo?I on a je bila sa muzem te veceri...pardon.tog jutra

  • Бобан Милетић Бапси Vreme: 05.06.2013 07:14h

    И једног и другог у АПС !!! Обојца су криминалци .

  • jovan Vreme: 05.06.2013 08:04h

    Krenuo covek da se preda. dajte mu nesto da popije , da se odsokira ...

  • Greh Vreme: 05.06.2013 22:57h

    Ova zemlja ima svega nekolicinu ljudi koji su legalno stekli veliki novac, i to u inostranstvu. Sramota je da za Danilovića kao jednog od te nekolicine govorite da je kriminalac, pogotovo zato što je on ovde davao svoj novac - i u humanitarne svrhe i svom klubu!!! On i jeste "problem" za svaku vlast zato što ne krade kao drugi u sportu, zato što nemaju za šta da ga ucenjuju, zato što preko njega ne mogu da muvaju sponzori. Bolje se zapitajte kako je neko preko noći kupovao fabrike.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP