Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŠOK U VIKENDICI

U svom krevetu pronašao mrtvog beskućnika

Autor: Kurir | 18.03.2015 - 09:35:00h | Komentara: 5

Upalio sam svetlo i ugledao nepoznatog muškarca duge brade na mom ležaju, priča Milorad Trifunac, koji je posle četiri meseca došao da obiđe kuću u Kikindi.

Njegovo telo je pronađeno na podu kuće, a stvari u celoj  kući su bile ispreturane

Telo je pronađeno na krevetu, a stvari u celoj kući su bile ispreturane (ILUSTRACIJA)| Foto: Dimitrije Goll

Još ne mogu da dođem k sebi. Popio sam četiri tablete za smirenje, ali skoro da oka nisam sklopio. A i kako bih - kaže Milorad Trifunac (67), koji je pre dve večeri u krevetu svoje kuće u Kikindi pronašao leš nepoznatog muškarca.
Trifunac je penzionisani inženjer elektrotehnike. Rođen je u Kikindi, ali poslednjih četrdesetak godina živi u Beogradu. U ponedeljak je u večernjim časovima, nakon četiri meseca, došao u Kikindu da obiđe kuću u Čanadskoj 10, u kojoj dugo niko ne stanuje. Ono što je zatekao, kako kaže, uplašilo ga je kao nikad u životu.
 
Sve mu rasprodao
- Uključio sam svetlo u sobi i ugledao nestvaran prizor. Nepoznati muškarac, zarastao u bradu, ležao je u mom krevetu. Noge su mi se odsekle. Najpre sam pomislio da spava. Polako sam mu prišao, a onda sam pokušao da ga probudim. Drmnuo sam ga nekoliko puta, ali uzalud. Pošto se nije pomerao, pozvao sam policiju. Oni su ustanovili da je nezvani gost mrtav. Tek tad sam video da je leš nadut - priča Trifunac.
Lekar Hitne pomoći utvrdio je da je muškarac u krevetu ležao mrtav između pet i sedam dana. Međutim, Trifunac navodi da to nije bilo jedino neprijatno iznenađenje.
- U kući sam zatekao pravi haos. Iz plastičnih buradi nestalo mi je najmanje 200 litara rakije. Pojma nemam da li je rakiju popio ili preprodao. Takođe, nestalo je

Ušao preko bašte
KOMŠIJE NIŠTA NISU PRIMETILE

Trifunac se čudi kako komšije nisu shvatile da je neko u kući.
Pretpostavljam da je ušao iz pravca bašte, tako što je preskočio komšijski zid. Srećom, nije palio plinsku peć. Mogao je kuću da mi zapali. Čudno mi je što niko od suseda nije primetio šta se dešava - rezigniran je Milorad Trifunac.

pokućstvo, usisivač, pa čak i akumulator iz starog „golfa“. Poduži je spisak pokradenih stvari. Možda je nekog i dovodio u moju kuću. Najviše me je porazilo što je izvršio nuždu ispred ulaznih vrata, gde je cepao pristigle račune i njih iskoristio umesto toalet-papira. Bruka i sramota. I dalje sam u šoku zbog svega. U kakvom svetu živimo - priča Trifunac dok nemoćno širi ruke.
Leš na obdukciji
Prema njegovim rečima, policija po dolasku na uviđaj nije mogla da utvrdi identitet „stanara“, ali je naknadno utvrđeno da je reč o Kikinđaninu Dušanu Ćiriću, beskućniku rođenom 1956. Telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio uzrok smrti. Na telu nema vidljivih povreda, pa se isključuje mogućnost da je reč o nasilnoj smrti - rekli su za Kurir u kikindskoj policiji.
Poslednji komentari
  • maja Vreme: 19.03.2015 22:32h

    Koje izmislio da kradu decu

  • Petar Kalinic Vreme: 20.03.2015 00:31h

    Dođe li maca na vratanca?

  • tashanaw Vreme: 20.03.2015 00:38h

    Svaka čast, konačno je proradio pravni sistem! Vučić je broj 1.

  • Djordje Cvarkov Vreme: 20.03.2015 00:44h

    Malo je dva sata za sve sto on treba da kaze. Ali polako, mi sadimo cvece, a on ce da zanje sta je sejao. Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju.

  • Djordje Cvarkov Vreme: 20.03.2015 00:49h

    E Novice, bese li ti dosta dva sata za sve? Lepo ti rekoh : ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju! Zato mi preferiramo cvece!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP