Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RUMENKA

U teškoj nesreći jedan mrtav

Autor: N. N. Travica | 18.02.2015 - 11:11:00h | Komentara: 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na izlazu iz Rumenke prema Bačkom Petrovcu, život je izgubio M. Z. (53) iz tog mesta, dok je biciklista L.N.(26) iz Silbaša zadobio povrede. U nesreći su učestvovali teretnjak sa prikolicom, putnički automobil i bicikli.

Nesreća kod Rumenke

Nesreća kod Rumenke | Foto: N. N. Travica

Kako ALO! saznaje do tragedije je došlo oko 10.30 sati na glavnom putu u Rumenci. Prema tvrdnjama očevidaca M. Z.je upravljajući putničkim automobilom ford focus, novosadskih registracija, pokušao da zaobiđe bicikli i tom prilikom je udario u kamion sa prikolicom, koji mu je nailazio iz suprotnog smera. Od siline udara vozač automobila se nabio na volan.
-Čuo se stravičan udarac. U trenutku kada sam pogledala na drum, videla sam smrskani automobil, u kome se nalazio muškarac koji na žalost nije davao znake života. Nedaleko od njega je bio biciklista, koga je ubrzo hitna pomoć odvezla u bolnicu. – za ALO! kaže Z.N. iz Rumenke, dodavši da se kroz njihovo mesto konstano juri i neoprezno vozi.
Ona objašnjava da su vatrogasci morali da seku auto, kako bi iz njega izvadili telo nesrećnog čoveka, koji je podlegao povredama na licu mesta.
Biciklista je hitno prebačen u novosadski Urgentni centar gde mu je ukazana pomoć.
-Pacijent L.N. je dovežen sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nezgodi. On je odmah pregledan I konstatovane su mu lake telesne povrede. Nakon ukazane pomoći pušten je na dalje kućno lečenje – kažu u Kliničkom centru Vojvodine.
Na lice mesta su stigle odmah patrole policije, kao i nadležni tužilac, koji su izvršili uviđaj. Telo0 nesrećnog vozača je preneto na Institut za sudsku medicine, nakon čijih nalaza će biti poznato više detalja o ovoj tragediji.
 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP