Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UTVRĐEN IDENTITET OSUMNJIČENIH

U toku je potraga za napadačima iz kluba ''Džast Vanila''

Autor: RTS | 15.05.2013 - 13:58:00h | Komentara: 0

Beogradska policija rasvetlila je ubistvo Tamare Radulović (29), koje je izvršeno 12. maja na splavu "Džast vanila" (Just vanila) na Adi Ciganliji, a tri osobe su lišene slobode. Ranije je saopšteno da je policija identifikovala mladića koji je pucao i usmrtio Tamaru.

Zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u tuči koja je prethodila upotrebi oružja, a koja je nastavak obračuna dve kriminalne grupe iz Novog Sada koje su se srele na rodjendanskom slavlju, slobode su lišeni L.S. (34) iz Novog Sada, S.S. (30) i J.N. (30) iz Beograda, zbog pomoći izvršiocima ubistva nakon izvršenog krivičnog dela.

Policija je utvrdila i identitet osoba odgovornih za tuču i pucnjavu u klubu "Džast Vanila" na Adi Ciganliji 12. maja u kojoj je poginula Tamara R. (29).

U toku potraga za Filipom Vilotijevićem (25) i Vukašinom Cmiljanićem (20) iz Novog Sada, osumnjičenim za pucnjavu.

Filip Vilotijević

Filip Vilotijević

Vukašin Cmiljanić

Vukašin Cmiljanić

Kako nezvanično saznajemo Vilotijević i Cmiljanić su na žurci koju je organizovao J.N. povodom rođenja deteta napali drugu grupu momaka, takođe iz Novog Sada, među kojima je bio izvesni S.L. sa kojim su ranije bili u sukobu. Odmah po izbijanju tuče Vilotijević i Cmiljanić su izvadili pištolje i počeli da pucaju, prilikom čega je nastradala Tamara R.

Organizator slavlja J.N. sumnjiči se za pomaganje počiniocima posle izvršenog krivičnog dela, a za učestvovanje u tuči S.S. i S.L. Osumnjičeni za pucnjavu od ranije su poznati policiji. Filip Vilotijević teretio se 2005. godine za pokušaj ubistva, posedovanje droge i nošenje oružja, a Vukašin Cmiljanić za krivično delo krađe.
Ranije danas, Beogradska kriminalistička policija je uhapsila trojicu učesnika u tuči u klubu Džast Vanila na Adi Ciganliji. Učesnici tuče i pucnjave su pripadnici različitih navijačkih grupa iz Novog Sada.

U policiji kažu da niko od prisutnih, pa ni domaćin slavlja, uprkos tragediji, nije želeo da otkrije ko je pucao.
 

- Jovšić, koji ima podebeo dosije i koji je bio osuđivan zbog razbojništva, nije želeo da otkrije imena sukobljenih mladića. On je odmah priveden i određeno mu je zadržavanje, ali je uporno ćutao. Čak ni mladić koji je ranije bio pretučen u Novom Sadu, i zbog koga je na Adi i izbio sukob, nije policiji želeo da otrije ime osobe koja je pucala - kažu u policiji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP