Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INTENZIVNO SE PRETRAŽUJE TEREN

U toku potraga za ženom kod Doljevca

Autor: Tanjug | 23.07.2015 - 12:12:00h | Komentara: 2

Gorska služba spasavanja (GSS) Srbije saopštila je danas da je u toku pretraga terena za ženom K. J. (72) kod mesta Dolac u opštini Bela Palanka.

Gorska služba spasavanja | Foto: Arhiva

Gorska služba spasavanja | Foto: Arhiva

Kako je navedeno, žena je nestala u utorak, 21. jula, i od tada joj se gubi svaki trag, a spasiocima GSS Srbije juče je upućen poziv nakon čega su ekipe iz Beograda krenule u pretragu.
Spasioci Gorske službe spasavanja iz stanice Beograd i Boljevac, zajedno sa članovima porodice od jutarnjih sati intenzivno pretražuju teren.
GSS Srbije je dobrovoljna organizacija čiji je osnovni cilj pomoć i spasavanje u nepristupačnim planinskim i urbanim uslovima.
Kako je navedeno, GS S Srbije su 1952. godine osnovali iskusni alpinisti, dok danas Gorsku službu spasavanja sačinjava oko 250 aktivnih spasilaca, od kojih su mnogi iskusni planinari, visokogorci, alpinisti, sportski penjači, speleolozi, ronioci, skijaši i paraglajderisti.
Zakonom o vanrednim situacijama, Gorska služba spasavanja Srbije je uvrštena u činioce zaštite i spasavanja u Srbiji i definisana kao strateški partner Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije za izvodjenje spasavanja na nepristupačnim terenima.
Načelnik Gorske službe spasavanja Srbije je član Republičkog štaba za vanredne situacije
Poslednji komentari
  • Tanja Kristic Vreme: 24.07.2015 14:48h

    Sram vas bilo za sve te lazi. Ovakve greske su nedopustive. Roditelji su juce cerku sahranili, pod tolikim stresom da danas nalete na ovakav clanak??? Pun lazi i neistna!!! SRAMOTA!!! Sramota je Srbijo sto se ovakve stvari desavaju! Sramota je sto se krijete iza inicijala i za gresku kazete "izvini" . Neke stvari mogu da razumem, ali da ako niste sigurni, po svaku cenu objavite pogresne informacije, pogresno ime, pogresno SVE, to ne mogu da razumem! Ovo nije kraj!

  • Pravda Vreme: 24.07.2015 15:10h

    Ja razumem da se detetu do 7 godina ne sudi, uzimajuci u obzir da nije svesno posledica toga sto radi, ALI matorim drtinama i to punoletnim!?!? Blago roditeljima koji ih prime u kucu posle ovoga, kao da nista nije bilo. Jeza!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP