Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U tri saobraćajna udesa,
šest osoba povređeno

Autor: | 05.02.2013 - 07:17:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, među kojima su i dva deteta, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Saobraćajna nesreća

U tri saobraćajne nesreće povređeno šestoro ljudi! | Foto ilustracija: foter.com

Četiri osobe su povređene u udesu oko 21.40 časova u Ulici Pavla Vasića 38 u Malom Mokrom Lugu, rekla je Macura. Dva dečaka, putnici u vozilu, od kojih je jedan uzrasta osam, a drugi 10 godina, zadobili su tom prilikom povrede glave.

Muškarac star 23 godine, koji se u vozilu nalazio na mestu suvozača, zadobio je povredu grudnog koša, a ženska osoba stara oko 24 godine, putnik u vozilu, zadobila je istezanje vrata. Svi povređene osobe su posle zbrinjavanja na licu mesta prevezene u Urgentni centar. Devojka starosti oko 20 godina je kao pešak oko 20.40 sati na Zelenom vencu na autobuskoj stanici zadobila povredu desne potkolenice i povredu glave i prevezena je u Urgentni centar.
U udesu oko 20.35 sati na uglu ulica Radničke i Paštrovićeve muškarac star oko 30 godina, vozač, zadobio je povredu glave i istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 107 intervencija od kojih 14 na javnom mestu, a za protekla 24 sata ukupno 258 intervencija od kojih 63 na javnom mestu.
Macura je istakla da su hronični bolesnici pre svega imali probleme sa hipertenzijom, a da je pomoć lekara bila potrebna i astmatičarima. Savetovala je da se pričuvaju osobe sa lošom moždanom cirkulacijom, umerenu fizičku aktivnost, polučasovne šetnje, adekvatno oblačenje, provetravanje prostorija u kojima se boravi i čuvanje od respiratornih virusnih infekcija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP