Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAOBRAĆAJ

U tri udesa dve osobe
teže povređene

Autor: Tanjug | 07.02.2013 - 07:50:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su dve osobe teže povređene, a jedan mladić teže je povređen u tuči, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sinoć oko 23 časa u Avalskoj ulici u Železniku kod stadiona pretučen je mladić star oko 25 godina, rekla je Macura. On je sa mnogostrukim razderotinama glave i lica, prelomom nosa, modricama oko oba oka i pod sumnjom da ima prelom desne nadlaktice, modricama i otocima trupa i ekstremiteta prevezen na VMA.
U udesu oko ponoći na uglu ulica Goce Delčeva i Mihajla Pupina mladić star oko 20 godina, putnik u vozilu, zadobio je potres mozga, gubio je svest i imao prelom prsta na šaci i sa teškom traumom prevezen je na VMA. Oko 23 časa u udesu u Savskoj ulici u Ostružnici žena stara oko 70 godina je kao pešak zadobila otvoren prelom desne nadlaktice, povrede glave i stomaka i sa teškom traumom prevezena je na VMA. Hitnoj pomoći je javljeno da se dogodio i udes oko 02.40 časova u Ulici Milentija Popovića 2, ali lekari na licu mesta nisu nikoga zatekli.
Hitna pomoć je noćas obavila 103 intervencije od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 264 intervencije od kojih 64 na javnim mestima, rekla je Macura i dodala da su pomoć najčešće tražili hronični bolesnici. Macura je savetovala oprez srčanim bolesnicima, sa bolom u grudima i upozorila da usled trenutnih vremenskih prilika i relativno zdrave osobe mogu osetiti pospanost, glavobolju i reumatske tegobe. Portparol Hitne pomoći je savetovala i uzimanje toplih napitaka, provetravanje prostorija u kojima se boravi i oprez u saobraćaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP