Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESREĆA U BEOGRADU

U udesu povređena beba

Autor: Tanjug | 26.04.2015 - 08:22:00h | Komentara: 0

U udesu do kojeg je došlo sinoć u 21.49 sati izmedju pumpe "Steko" i Autokomande, lakše su povredjene tri osobe, medju kojima beba stara 19 meseci.

Hitna pomoć urgentni centar beograd

Urgentni centar | Foto: Masanori Jošida

U pet saobraćajnih udesa tokom protekle noći u Beogradu je povredjeno pet osoba, od kojih su četiri prevezene u Urgentni centar, a jedna je posle ukazane pomoći odbila da ide u bolnicu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu do kojeg je došlo sinoć u 21.49 sati izmedju pumpe "Steko" i Autokomande, lakše su povredjene tri osobe, medju kojima beba stara 19 meseci.

Dečak je zadobio istegnuće vrata, a sa majkom, koja je zadobila istu povredu, prevezen je u Urgentni centar. Vozač automobila u kojem su se nalazili majka i beba je posle pregleda na licu mesta odbio dalji transport u bolnicu.

U 01.25 sati u Takovskoj ispred broja 10, kod zgrade RTS, povredjen je muškaraca, koji je dobio istegnuće vrata i prevezen je u Urgentni centar.

U Ulici Dimitrija Tucovića ispred broja 28, jutros oko 04.00 sata u udesu je povredjen 27.godišnji muškarac, koji je zadobio razderotinu i tupe povrede lakta, šake i levog kolena, a prebačen je u Urgentni centar.

Tokom noći, ekipe Hitne pomoći imale su ukupno 116 intervencija, od čega 23 na javnom mestu, rekla je Macura, dodajući da su, od hroničnih bolesnika, najviše problema imali srčani bolesnici i astmatičari, a bilo je i nešto alkoholisanih, ali uglavnom lakših slučajeva.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP