Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZA

U Vrbasu zapaljen automobil pokrajinskog funkcionera DS (FOTO)

Autor: R.Ivanoska | 11.05.2014 - 17:15:00h | Komentara: 0

Privatni automobil zamenika pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Miodraga Jovovića (DS) parkiran ispred porodične kuće u Kozaračkoj ulici u Vrbasu izgoreo je u noći između subote i nedelje.

Zapaljen automobil

Zapaljen automobil

Kako se pretpostavlja, požar je nastao namerno polivanjem automobila zapaljivom tečnosti, a incident se dogodio nekoliko časova sata posle ponoći.
Prema rečima Miodraga Jovovića, ukućane je oko 4,00 ujutro probudio zvuk pucanja guma kada je vatrena stihija bila na vrhuncu. Automobil Škoda Jeti bila je parkirana ispred njegove porodične kuće, prekoputa Železničke stanice u Vrbasu. “Kada smo videli šta se dešava-bilo je prekasno. Ništa nismo mogli da učinimo osim da pozovemo policiju. Još uvek sam u šoku”, rekao je Jovović dodajući da je automobil kupljen na kredit koji još uvek nije otplatio.

Zapaljen automobil

Uviđaj pokazao da je auto namerno zapaljen

“Uviđaj je potvrdio da je požar nastao namerno. Neko je polio automobil i potom zapalio. Ne verujem da je ovo atak na Miodraga Jovovića lično. Niti sam nekome dužan, niti imam dužnike. Zato sumnjam da su oni koji su to učinili imali politički motiv, jer je očigledno bio cilj samo da se napravi šteta. Šta je poruka ovakvog čina-ne znam”, rekao je Miodrag Jovović koji je već gotovo dve decenije prepoznatljivo lice vrbaskog DS.

Zapaljen automobil

Počinioci i dalje nisu poznati

Inače, u Vrbasu je poslednjih godina bilo više slučajeva paljenja automobila, a Vrbasani je još uvek sećaju kada je u junu 2009. godine podmetnut eksploziv pod automobil Željka Vidovića, predsednika lokalnog odbora DS i tadašnjeg predsednika privremenog organa opštine Vrbas.
Počinioci su do danas ostali nepoznati javnosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP