Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA POD OKRILJEM NOĆI U SMEDEREVU

Ubadao ženu u vrat dok je policija kucala na vrata!

Autor: Ekipa Alo! | 22.07.2015 - 19:33:00h | Komentara: 0

Smederevac J. M. (22), koji je uhapšen zbog sumnje da je naneo teške povrede Margiti P. (58) nakon što joj je usred noći upao u kuću, ubadao ju je šrafcigerom u vrat kada su se policajci pojavili pred njenim vratima! On joj je prethodno stavio jastuk preko glave i pokušao da je ubije jer je dozivala pomoć. U krvavom piru prekinulo ga je zvono na vratima!

J. M. se  ušunjao u  spavaću sobu Margite kroz otvoren prozor

J. M. se ušunjao u spavaću sobu Margite kroz otvoren prozor | Foto: Nenad Pavlović

Sve se odigralo u noći između nedelje i ponedeljka, oko 3 ujutru. J. M. je Margiti kroz prozor provalio u spavaću sobu, u kući u Jezavskoj ulici u Smederevu. Čuvši čudne zvuke, nesrećna žena je ustala, uključila svetlo i videvši J. M., počela da viče: “Lopov, lopov!”.

Poznat kao sitan lopov


Uhapšeni J. M. u dosijeu ima više prestupa i sitnih krađa. I on je iz istog kraja, pa komšije navode da su ga više puta prijavljivali policiji, da je i hapšen, ali da je nekako opet ostajao na slobodi. Navodno, ima samo jednu presudu, i tu sa uslovnom kaznom. Jedan od komšija ga je zatekao dok mu je obijao auto, drugoj ženi u susedstvu je takođe pokušao da uđe kroz prozor, trećem komšiji su iz kuće nestale neke stvari, sumnja da je to učinio on ili neko iz tog društva.

Komšije, koje su pozvale policiju, kažu da je pokušao da je zaustavi govoreći joj da je neće povrediti i da hoće samo pare, ali je preplašena žena nastavila da viče. Provalnik ju je tada oborio na pod, stavio joj jastuk preko glave i počeo da je ubada šrafcigerom u vrat!

- Kao u kriminalističkim filmovima, u gluvo doba čula se galama i lomljava i neko je od komšija preko puta odmah pozvao patrolu. Policajci su pozvonili na vrata dok je on pokušavao da je prekolje šrafcigerom. - priča jedan od njih.

- Gledali smo kako ga hvataju. Proleteo je kroz dvorišni prozor, ali su ga policajci stigli malo niže - dodaje naš sagovornik.

Prozor kroz koji je ušao provalnik

Prozor kroz koji je ušao provalnik | Foto: Nenad Petrović


Provalniku su odmah stavljene lisice na ruke i priveden je u stanicu, dok je nesrećna žena sa teškim povredama opasnim po život prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Komšije objašnjavaju da je živela sama i da je baš zbog toga što su u poslednje vreme u tom kraju učestale provale, uvek noću navlačila roletne. Sada je, verovatno zbog nesnosne vrućine, jedna bila malo podignuta i lopov je to iskoristio.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP