Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST MONSTRUMA

Ubica Dragan Đurić: Zapušio sam joj usta da ne vrišti

Autor: Blic | 08.08.2014 - 14:25:00h | Komentara: 0

„Popio sam litar vinjaka i neku rakiju u kafiću i krenuo ka vašaru. Mislio sam da je tamo muzika i onda sam sreo Tijanu, nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je kolima, i ona je počela da zove u pomoć. Dozivala je policiju...

Otkrio pravu  prirodu:  Dragan  Đurić

Otkrio pravu prirodu: Dragan Đurić

Ovako je počeo svoje svedočenje mesar Dragan Đurić, koji je preksinoć uhapšen zbog sumnje da je 26. jula usmrtio Tijanu Jurić. Posle poligrafskog ispitivanja i pritisnut dokazima, sve je priznao.
- Zapušio sam joj usta, udario sam je da ućuti i strpao u kola - nastavio je mirno, potpuno hladno, bez trunke kajanja da priča monstrum, zbunivši tolikom hladnokrvnošću čak i policajce s najdužim stažom.

Mesar Dragan Đurić

Mesar Dragan Đurić

Trinaestodnevna potraga za nestalom devojčicom, za koju se cela Srbija nadala da će se kući vratiti živa i zdrava, time je okončana. Na najstrašniji mogući način.
Tijana je mrtva. Udavljena, bačena na đubrište, zatrpana zemljom za cveće.
Njeno telo pronađeno je zakopano na deponiji deset kilometara od Sombora, između mesta Svetozar Miletić i Čonoplja. Do tog mesta, policiju je doveo sam ubica. Kako je utvrđeno, ubio ju je iste noći kada ju je i oteo.

- Đurić je Tijanu udario autom na mestu gde su nađeni njena patika i veštački nokat. Strpao ju je u automobil i odvezao do atara koji je policija pretraživala odmah na početku potrage. Tu je najverovatnije i zadavio devojčicu. Svukao ju je i njeno nago telo stavio u gepek svog „golfa 3“ te odvezao 15 kilometara dalje ka Somboru, gde ga je bacio i zatrpao zemljom. Usput je bacio i njen mobilni telefon, čija je baterija već bila ispražnjena - kaže za „Blic“ izvor iz MUP Srbije.

Mesar Dragan Đurić

Dragan Đurić

Đurić se potom vratio u Surčin, gde je živeo s majkom.
Na godišnjem odmoru bio je cele prošle nedelje, a onda se u ponedeljak vratio na posao u mesaru „Ambar“ u Ulici braće Bukalović. Za to vreme, policija je, pokušavajući da rasvetli Tijanin nestanak, radila u više pravaca.
Pregledom baznih stanica mobilnih telefona koji su sporne noći bili aktivni, došlo se i do broja koji je koristio Đurić. Policiji je bilo sumnjivo to što je taj broj u Bajmoku bio aktivan samo sporne noći. Zbog toga je on u utorak stavljen pod prismotru.
- Njegovo ponašanje nije ukazivalo na to da je povezan s Tijaninim nestankom - kažu u policiji.

Počivaj u miru anđele: Tijana Jurić

Žrva pijanog monstruma: Tijana Jurić

Ipak, na osnovu analize njegovog mobilnog telefona, postajala je velika verovatnoća da je povezan s nestankom devojčice, zbog čega je priveden na saslušanje.

- Stavljen je na poligraf, koji nam je pokazao kao lažnu njegovu izjavu da nema veze s nestankom. Posle je zaćutao. Bilo je jasno da je reč o osobi sa ozbiljnim psihičkim problemima. Dosta je agresivan, ličio je na pravog psihopatu, izmišljao je priče, ali kada smo ga suočili s dokazima, počeo je da sarađuje i priznao sve - kažu u MUP-u.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP