Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZIVO!

UBICA MARIJE CIMBAL: Nije mi bilo žao dok sam je ubijao, odmah sam otišao u provod!

Autor: Kurir | 11.03.2014 - 12:21:00h | Komentara: 5

Kad sam video da je kupila novi telefon i da je platila ratu za letovanje, a meni nije htela da da 300 evra, pukao sam. Postao sam zver bez kontrole, rekao Vaskrsije Vrekić (29)

Marija Cimbal

Marija Cimbal

Vaskrsije Vrekić (29) iz Banatskog Dvora priznao je juče da je prošle godine u februaru ubio Mariju Cimbal (24) iz Novog Sada, a zatim njeno telo zapalio. On je ispričao da je kobne večeri došao kod Marije i da ga je ona poslužila pivom i kikirikijem.

- Kad sam video da ima novi telefon, pitao sam je kad ga je kupila. Odgovorila je: „Nedavno“, i rekla da je uplatila i ratu za letovanje u Grčkoj. Tada sam pukao! Za to je imala para, a meni nije imala da pozajmi 300 evra kako bih kupio motor - mirnim glasom je pričao Vrekić.

Vaskrsije Vrekić

Vaskrsije Vrekić

Optuženi je potom istakao da, kad se iznervira, više nije čovek, nego zver!

- Počeo sam da je vređam: „Droljetino, kurvetino“, a ona mi je odgovorila da joj se tako ne obraćam. Sećam se da sam je jednom rukom vukao za šal, a drugom sam je udario. Ona je pala i tad sam shvatio da je mrtva. Odneo sam je na krevet, a ne sećam se kako sam je zapalio - ispričao je Vrekić.

Monstrum
BIO VESEO KAO NIKAD RANIJE

Nakon ubistva Vrekić je otišao kući, pa u teretanu, a zatim s drugom u igraonicu. Nakon toga ga je pozvala bivša devojka, pa je otišao da se vidi s njom, a potom u provod, gde je sve redom čašćavao.
- Našao sam se s njim oko 23 sata i ništa nije ukazivalo da je počinio zločin. Rekao mi je da je ošamario devojku s kojom se zabavljao. Bio je baš raspoložen i veseo kao nikad ranije - rekao je Emil Vukajlov, koji je bio sa Vrekićem u gradu.


Na pitanje sudije Vidoja Mitrića da li je mogao da se obuzda, Vrekić je mirno rekao:

- Takva sam zver, kad pobesnim, ne mogu sebe da zaustavim. Dok sam je gušio, nije mi bilo žao, a posle sam otišao u provod. Bilo mi je lepo, pili smo i zezali se, a ja sam se smejao - mirno je pričao Vrekić.

Na pitanje advokata Boška Žilića, zastupnika porodice Cimbal, zašto je te večeri na svom Fejsbuk profilu ostavio stihove: „Nemoj plakati, kučko, dok te bijem“, on je odgovorio:
- To je stih pesme iz filma „Borilačke veštine“. Obožavam taj stih, kao i onaj: „Nemoj da plačeš kao p..ka kad osetiš bol“ - rekao je Vrekić.

Mišljenje veštaka
NIJE POREMEĆEN

Veštaci su juče posvedočili da Vrekić ni po kom osnovu nije psihički poremećena osoba, a veštak sudske medicine je istakao da je smrt kod Marije nastupila usled davljenja. U završnoj reči tužilac je tražio da Vrekić bude osuđen po zakonu, dok je zastupnik porodice Cimbal tražio 40 godina robije.

Poslednji komentari
  • Sanja Vreme: 11.03.2014 14:00h

    ljubi ga mama i pedagog i učiteljica i razredni i sutra se malo uvredi, postane zver i ubije dete boljih roditelja.. Srbiju treba ukinuti-ionako nema budućnost zemlja nesposobnih da ređe problelm maloletnika a kamoli punoletnika

  • perica Vreme: 11.03.2014 15:27h

    Bice sve vise ovakvih zveri.Drzava je kriva sto ne uvede zakon Oko za oko..... Pa bi se zapitale malo ovakve zveri dal se isplati umreti za 300 evra.

  • ana Vreme: 11.03.2014 15:27h

    Jezivo!!!

  • pedja Vreme: 11.03.2014 19:45h

    40 godina strogog zatvora,da lagano trune i raspada se u kavezu. Nazalost utehu porodica ove plemenite devojke nece naci.

  • Zoran Vreme: 11.03.2014 20:38h

    Odmah vratiti smrtnu kaznu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP