Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI UBISTVA PANČEVCA

Ubica pratio Miloša Vidakovića do Budve!

Autor: B. J. | 04.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Likvidacija Pančevca Miloša Vidakovića (29), koji je preksinoć u Starom gradu u Budvi ubijen sa tri hica, po svemu sudeći bila je dobro isplanirana jer je Vidaković odseo u drugom gradu na Crnogorskom primorju, a u Budvu je te noći došao samo da popije piće s prijateljima.

Ubica u belom ispalio smrtonosne hice u žrtvu: Miloš Vidaković

Ubica u belom ispalio smrtonosne hice u žrtvu: Miloš Vidaković

Srpski inspektori, koji su već u Crnoj Gori kako bi pomogli kolegama, očekuju da će slučaj rešiti u narednim danima i ubistvo dovode u vezu sa Vidakovićevim sukobima i poslovima u Srbiji.


- Za sada se ispituje Vidakovićevo ranjavanje od 19. aprila u zemunskom naselju Galenika jer je on te noći otišao taksijem iz Pančeva da se nađe sa prijateljem. Tada je odbio da sarađuje sa policijom i rekao je da će svoje sukobe rešiti sam. Ipak, inspektori su radeći na istrazi došli do operativnih saznanja ko je počinilac, a kada su ga saslušali, kratko je rekao: “Pa šta i ako sam ja! Je l’ imate dokaze? Nemate”. Kako na mestu pucnjave zaista nije bilo nikakvih tragova, morali su da ga puste - kaže naš izvor iz vrha MUP-a.

Tragova je, kako kažu crnogorski inspektori, malo i ispred kafića “Sejlor” u Budvi, gde je Vidaković preksinoć ubijen. Mlađi muškarac srednjeg rasta, u beloj košulji i s belom kapom na glavi, prišao je s leđa Vidakoviću, koji je sedeo za šankom, na rastojanje od oko pola metra i počeo da puca. Opšti metež koji je nastao u krcatom lokalu pomogao je ubici da zatre tragove i izgubi se u masi, iako je nekoliko ljudi, uključujući i vlasnika lokala, pokušalo da ga sustigne, ali je pobegao u pravcu hotela “Mogren”.
Ubica je u pucnjavi ranio još tri osobe koje su bile u društvu sa Vidakovićem - Jovanu Vulić (32) iz Pančeva, Jovanu Gajić (24) iz Inđije, O. P. (17) iz Berana, dok je košarkaš Ivan Koljević (25) jedini ostao nepovređen. U kiši metaka ranjena je i Zemunka Slađana Nikolić (26), koja je sa društvom sedela dva stola dalje od žrtve. Vidaković je na putu do bolnice preminuo od prostrelnih rana u predelu srca.

- Nažalost, ne postoji nijedna sigurnosna kamera koja pokriva taj deo Starog grada i koja bi bila od pomoći u istrazi. Vidaković je u Beogradu u pucnjavi u Galenici, a i posle, nosio pancir, što sada nije bio slučaj, e sad, da li je to zbog vrućine ili nečeg drugog, teško je reći - kažu u policiji.

Vidaković, inače vlasnik nekadašnjeg “Kluba ljubitelja pokera” u Pančevu, osuđivan je zbog nanošenja teških telesnih povreda, nedozvoljenog posedovanja oružja i ugrožavanja sigurnosti i iz zatvora je izašao prošle godine. Njegovo ime dovodilo se u vezu sa švercom narkotika i zelenašenjem, ali je on to dematovao u izjavi za medije.
Poslednji komentari
  • Ezop Vreme: 10.07.2013 02:50h

    Ovo podseca na Sokratovo gradjenje kuce... Strasno i da covek ne poveruje.kakvi prijatelji , kakvi bakraci... Svaka cast inspektorima za pronalazenje ``prijatelja`` Ovaj pucao na- prijatelja, a u Budvi su povredjeni gosti ...-zene ,Koje bas nikakve veze nisu imale sa bilo cime, Umalo da nastradaju ni krive ni duzne -sem sto su otisle na odmor...

  • Digis Vreme: 12.07.2013 23:13h

    Cenili bismo da se pomene napredak istrage povodom ranjavanja mladih zena u Budvi .... Zlocinac najverovatnije mirno seta,sedi u kafic, ispija pivo i ruga se postradalim

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP