Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRAM GA BILO!

Ubica Tijane Jurić za zločin okrivio pivo!

Autor: RAS | 23.01.2015 - 09:50:00h | Komentara: 1

Dragan Đurić, mesar iz Surčina na saslušanju je pokušao da se opravda zašto je ubio Tijanu Jurić (15).

Mesar Dragan Đurić

Dragan Đurić

- Bio sam pijan. Popio sam mnogo piva - bestidno se branio monstrum koji je devojčicu 26.jula 2014. oteo u Bajmoku, a potom brutalno ubio.
Đurić je ranije tvrdio da je pio rakiju: Zbog nove izjave sud je izdao dopunu naredbe da se utvrdi koliko je monstrum, kome preti 40 godina zatvora, bio pijan.
U međuvremenu istraga je prikupila preostale dokaze i veštačenja, čekaju se još samo veštaci Centra za sudsku psihijatriju u Novom Sadu. Oni bi trebali da izveštače pretrpljeni strah žrtve.
Ako ovaj nalaz ne stigne do 7. februara, kada ističe šest meseci od hapšenja ubice, više tužilaštvo u Subotici će podići optužnicu.
U istrazi su saslušani Tijanini prijatelji koji su je poslednji put videli u noći kada je oteta i ubijena pošto se od kuće bake i dede vratila na fudbalski turnir. Izjave su dali i devojčicini roditelji i osoba koja je pronašla njen telefon na putu za Zrenjanin. Rađeno je veštačenje DNK tragova u kolima ubice, njegove odeće i drugih predmeta, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje.
- Čekamo nalaze o pretrpljenom strahu, ali i optužnicu koja mora biti podignuta sa ili bez veštačenja, kaže Maja Atanasković, advokat porodice Jurić.
U višem sud u Subotici objašnjavaju da je Đurić tražio da bude prebačen u samicu.
- Đurić je u posebnom odeljenju Okružnog zatvora u Subotici i podneo je zahtev za samicu i izolaciju sa posebnim merama obezbeđenja. On u zatvoru i dalje ćuti. jednom mesečno posećuje ga majka, kaže Rajko Maravić sekretar Višeg suda.
Poslednji komentari
  • Samo konkretno Vreme: 23.01.2015 12:32h

    Dosta je vec nagadjanja , komentarisanja , Sud i vestaci su tu koji ce dati zavrsnu rec , ko je koliko i za cega kriv i ima li jos saucesnika i razloga za ovo ubistvo, kako je bas Tijanu izabrao od toliko dece te noci i sto je bas ona insistirala sama da ide da preda iza ponoci taj duks ? Treba sve ispitati detaljno i onda najstrozije kazniti , a sta je sa ubicoim Milice Basrasanin , zar mislite da majka i rodbina , kao i gradjani grada nisu ogorceni , sta je sa tim ? Jesu li sva deca jednaka ili treba biti napadan i forsirati medije , dizati medijsku sa kojom ne znam , sta se zeli postici , treba verovati u nase sudstvo i Ministra Stefanovica , koji nista neprepusta slucaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP