Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INTENZIVNA POLICIJSKA POTRAGA ZA SLAVKOM B. I NEMANJOM I.

Ubice Vladana Veličkovića u Majdanu članovi Lukine grupe!

Autor: M. D. | 21.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Intenzivna policijska potraga za Slavkom B. i Nemanjom I., koji se sumnjiče da su ubili Vladana Veličkovića (37) u hotelu “Majdan“ i dalje se nastavlja. Kako saznajemo, postoje određene indicije gde bi mogli da se kriju osumnjičeni, ali zarad istrage ta saznanja ostaju tajna. Sumnja se da su osumnjičeni pripadnici kriminalne grupe Luke Bojovića.

Uviđaj u „Majdanu“

Uviđaj u „Majdanu“

- Kontrolišu se i kamere koje su mogle snimiti automobil koji je posle pucnjave odjurio sa mesta zločina. Kada je reč o motivu ubistva istraga ide u nekoliko pravaca. Jedan su narkotici, dok je drugi pravac utvrđivanje da li je postojao neki razlog povezan za zelenašenje ili veći novčani dug. Jedno je sigurno da se ovde ne radi o slučajnom sukobu mladića - navodi naš izvor blizak istrazi.

Stanko B. jedno je od jačih imena u beogradskom podzemlju, a hapšen je u akciji „Grom 1“, koju je policija sprovela u želji da se obračuna s narko-dilerima.


Debeo dosije

- Stanko B. uhapšen je u decembru 2013. godine. Kod njega je nađeno oružje, zbog čega je i priveden. On ima više nego ozbiljan policijski dosije, u kojem stoji čak 25 krivičnih prijava za razna dela - kaže naš izvor iz istrage.

Prema operativnim podacima, Stanko B. član je grupe Luke Bojovića, iako je ranije pripadao suparničkoj grupi.


- On je najpre bio u grupi Miloša Delibašića, koja se sumnjiči da je likvidirala Nikolu Bojovića, Lukinog brata. Navodno je u Delibašićevu ekipu dospeo na preporuku Slobodana Šaranovića, Delibašićevog ujaka, koji je označen kao organizator Bojovićevog ubistva - objašnjava naš izvor.


Ubistvo Nikole Bojovića


Stanko B. je nakon likvidacije Nikole Bojovića 29. aprila 2013. u centru Beograda rešio da napusti klan Delibašića, a šokantno je to što je odlučio da pređe na stranu Bojovića.


- Svi koji poznaju mafijaške krugove znaju da su klanovi Miloša Delibašića i Luke Bojovića u dugogodišnjoj zavadi i da neprestano ratuju. Sukob datira od 2009, nakon nestanka sina Šaranovićevog kuma Danila Radonjića i ubistva njegovog brata Branislava iste godine u Beogradu. Šaranović veruje da je za ova zlodela odgovoran Luka Bojović, zbog čega mu se sveti - podseća naš sagovornik.

Luka  Bojović

Luka Bojović

 

DVA VELIČKOVIĆA


Vladan Veličković, koji je ubijen u hotelu „Majdan“, nema nikakve veze s Vladimirom Veličkovićem iz Novog Sada. Kurir je u ponedeljak objavio da je Veličković, koji je likvidiran u nedelju 18. januara, Novosađanin koji je ranije osuđen na sedam godina zatvora zbog proizvodnje skanka. Međutim, u pitanju su dve različite osobe.



POTERNICA


- Raspisana poternica za Stankom B. i Nemanjom I. zbog sumnje da su u nedelju ubili Vladana Veličkovića
- Njih dvojica i još jedan muškarac sastali su se u hotelu „Majdan“ s Veličkovićem
- Nakon svađe u Veličkovića ispaljeni smrtonosni hici
- Kamere nisu snimile ubistvo, samo momenat kad osumnjičeni izlaze


Podsetimo, Veličković je sedeo u restoranu hotela sa društvom dok su za drugim stolom bili Slavko i Nemanja. Nakon kraće prepirke izbila je tuča, a zatim su kako se sumnja Slavko i Nemanja ušli u toalet i tamo ubili Veličkovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP