Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JOŠ NEMA TRAGA MONSTRUMU S MAČETOM

Ubicu traže među skitnicama

Autor: J. P. | 19.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Beogradska policija i dalje traga za ubicom koji je u ponedeljak po podne najverovatnije mačetom u Batajnici ubio Stevana Katilovića (35) iz Beograda, naočigled njegove supruge.

Horor u  Batajnici: Stevan ubijen posle benigne svađe

Horor u Batajnici: Stevan ubijen posle benigne svađe | Foto: Rajko Ristić

Inspektori su i juče češljali svaki pedalj Batajnice i pričali sa meštanima kako bi saznali ko bi to mogao biti. Istraga trenutno ide u smeru da je takav monstrozan zločin mogla da izvede i neka skitnica!


- Saslušano je dosta meštana Batajnice. Ušli smo u nekoliko privatnih kuća. Pronašli smo većinu skitnica, ali i dalje nema počinioca. Snimci sa kamera su toliko loše rezolucije da se na njima ne može lako prepoznati lik čoveka. Supruga nastradalog u policiji je bila dosta potresena, tako da njen opis nije mnogo pomogao - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Gledala ubistvo muža: Nena i  Stevan

Gledala ubistvo muža: Nena i Stevan


Kako „Alo!“ saznaje, policija je uzela otiske sa automobila po kojem je ubica prvo udarao pre nego što je mačetom odsekao nos i ubo u prepone Stevana. Nesrećni čovek je na smrt iskrvario za svega nekoliko sekundi.

- Samo što smo se isparkirali i krenuli ka gradu, tu, na nekoliko metara od kuće, videli smo ga. Taj čovek se šetao posred ulice. Steva mu je svirnuo, a on je počeo da vređa i proziva Stevu. Udarao je rukama po haubi i staklu. Rekla sam Stevi da ga pusti i ignoriše, međutim, taj čovek je počeo da mu psuje majku. Steva je izašao iz automobila, nastala je galama i u sledećem trenutku su se tukli na zemlji. Onda je Steva ustao i naslonio se bočno na automobil. Uspeo je samo da kaže: „Draga, ovaj mi odseče nos“ - ispričala je za „Alo!“ Nena Katilović.
Poslednji komentari
  • FBI Vreme: 19.02.2015 14:16h

    forenzičari...gde su vam navlake na obući?

  • neutralac Vreme: 19.02.2015 17:25h

    Isklkjučivi krivac po meni, na osnovu izjave supruge je nažalost pokojni Steva. Imao sam prilike da se nađem u dijalogu sa današnjom omladinom ...ne daj bože. Meni je 69 godina i ne upuštam se na današnje vreme u bilo kakav dijalog sa bilo kime. Da je odsedeo u kolima i sačekao da dotični prođe, bio bi danas živ, možda sa razbijenim autom ali...ŽIV. Da me pogrešno ne shvatite, NE ODOBRAVAM nikakvo nasilje a pogotovo ubistvo, ali svi mi danas imamo vrlo kratak fitilj, pa se i najmanji konflikti nažalost završe ovako.

  • Sanja Vreme: 19.02.2015 20:26h

    Tuga :( Neka i nju i njenu jadnu dečicu čuvaju anđeli! Iz prve pogađam da je to zlo delo dr Maše Ilić Marić! Njoj treba doživotna zabrana rada u ginekologiji!

  • Vladimir Vreme: 19.02.2015 20:41h

    Gospodine Milovanovicu da li je najveca smrtnost beba u evropi u skladu sa svim doktorskim pravilima ili kajinski pacijenti ne valjaju pa I pored vase izuzetne strucnosti umiru??? .SRAMOTA SRAM VAS BILO!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP