Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PUCNJAVA U BOLJEVCIMA

Ubijen bivši Peconijev telohranitelj!

Autor: B. Jelovac | 24.04.2014 - 20:49:00h | Komentara: 2

Kruševljanin Bojan Smiljković (33), bivši policajac i bivši pripadnik obezbeđenja biznismena Predraga Rankovića Peconija, ubijen je hicem u glavu oko 16.30 sati u surčinskom naselju Boljevci. Beogradska policija intenzivno traga za osumnjičenim Pericom V. (57). Motiv ubistva bio je dug od 8.000 evra, koliko je Perica dugovao Smiljkoviću.

Perica

Osumnjičeni Perica V.

Njih dvojica su se posvađala u kući u Siljinoj ulici, nakon čega je usledila svađa, a Perica je potom izvukao pištolj i ispalio mu metak u glavu.

Smiljković je od ustrelne rane podlegao povredama na licu mesta, dok je osumnjičeni pobegao i odatle mu se gubi svaki trag. Odbegli nema dosije u policiji i ugledni je preduzetnik. Ubijeni je bio policajac, ali je izbačen iz službe. Smiljković je poznat po učešču u incidentu koji su 2010. godine imali zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume i biznismen Predrag Ranković Peconi.

Tada je Smiljković potegao oružje i ispalio jedan hitac posle saobraćajnog incidenta koji su imali Čume i Peconi. Tada je otkriveno da je Smiljković bio aktivni policajac, iako je radio u obezbeđenju Rankovića. Posle ovog incidenta bio je suspendovan u policiji.Smiljković je radio u Rankovićevoj pratnji od 2004. godine i protiv njega su u policiji vođeni postupci zbog povrede radnih obaveza. Smiljković je najpre optužen za pokušaj ubistva svedoka saradnika Ljubiše Buhe, ali se kasnije nagodio sa tužilaštvom i osuđen je na šest meseci zatvora.

Poslednji komentari
  • mitar Vreme: 25.04.2014 01:44h

    Zelenasenje!?

  • misho Vreme: 25.04.2014 06:51h

    peconi poznati biznismen,odbegli ugledni preduzetnik,ubijeni bivši policajac!od koga se prvi čuva?drugi ako je ugledan zašto zajmi novac-valjda ga je stekao radom.treći bivši policajac,bivši čuvar,bivši zeleneš,bivši...zato jedan savet,ne budite poznati,ugled vam ne donosi sreću,živite u sadašnjosti I nećete biti bivši

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP