Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI DETALJI MAFIJAŠKOG UBISTVA U HOTELU „MAJDAN“

Ubijen dok je klečao u WC!

Autor: E. Sadiku - J. Paunović | 20.01.2015 - 19:00:00h | Komentara: 0

Beogradska policija izdala je poternicu za Slavkom B. i njegovim saučesnikom Nemanjom I. zbog sumnje da su ubili Vladana Veličkovića (37) preksinoć u hotelu „Majdan“, saznaje „Alo!“.

Niko od očevidaca  ne zna razlog sukoba:  Hotel „Majdan“

Niko od očevidaca ne zna razlog sukoba: Hotel „Majdan“ | Foto: Rajko Ristić

Prema našim informacijama, Veličkoviću je jedan metak ušao kroz vrat, a izašao na debelo meso. Zanimljivo je da ne postoji video-snimak samog ubistva, jer se ono dogodilo u toaletu. Kako saznajemo, Veličković je ubijen dok je klečao na kolenima nakon tuče. Jedan od svedoka mafijškog obračuna je i sin poznatog beogradskog preduzimača.


Planirao svadbu u hotelu gde je ubijen


Kako „Alo!“ saznaje, ubijeni Vladan Veličković (37), koji je upucan u hotelu „Majdan“, samo nekoliko dana ranije bio je sa budućom suprugom kako bi zakazao venčanje. Prema rečima njegovih komšija, bio je srećan zbog činjenice da će postati otac, ali i što će svoju vezu krunisati brakom.

Ubijeni je preminuo u Urgentnom centru, a iza sebe je ostavio verenicu u petom mesecu trudnoće, sa kojom je planirao venčanje.
- Vladan je došao sa prijateljem i seo u restoran, a za susednim stolom bio je Slavko B. sa prijateljem Nemanjom I. i još jednim drugom. Niko od očevidaca nije mogao inspektorima da kaže zbog čega su se dve grupe mladića posvađale i da li su posredi neraščišćeni računi. Za svega nekoliko minuta, na osnovu snimaka, znali smo imena učesnika, iako brzom poterom nikome od njih još nismo ušli u trag. Slavko i Nemanja su iz toaleta izašli sa pištoljima u ruci, a još se ne zna ko je tačno usmrtio Vladana. U toaletu su pronađene dve čaure, ali su ispaljene iz istog pištolja - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Hotel Majdan

Hotel Majdan | Foto: Rajko Ristić


Prema našim informacijama, takođe na snimku koji je policija zaplenila, primećen je luksuzni automobil sa beogradskim regristracionim tablicama koji velikom brzinom beži sa mesta dešavanja.

- Ubijeni je sa prijateljem sedeo za jednim stolom, a za drugim ubica sa još dva druga. U neko doba Vladan je sa prijateljem isprovocirao goste sa susednog stola, što je prvo dovelo do tuče. Iako su svi mislili da će se na tome i završiti, iz toaleta hotela čula se pucnjava. Ubijeni i njegov drug nisu bili naoružani, tako da je izbegnuta veća tragedija - objašnjava naš sagovornik.

Kuća ubijenog  Veličkovića

Kuća ubijenog Veličkovića | Foto: Enes Sadiku


Kako „Alo!“ saznaje, Vladan Veličković i Nemanja I. poznati su odranije policiji i imaju podebeli dosije. Dovode se u vezu sa razbojništvima i trgovinom narkotika, a po beogradskim kuloarima pričalo se da imaju i velika novčana dugovanja. Ranjenog Vladana prijatelj je uneo u BMW i krenuo ka Urgentnom centru. Kako je ekipa Hitne pomoći bila obaveštena, sreli su se na pola puta, te su lekari Vladana prebacili do bolnice. Međutim, on je preminuo nakon sat vremena, uprkos naporima lekara.

Živeli od prodaje njiva


- Ne znam čime se Veličković bavio. Lepo su živeli od prodaje parcela na Medakoviću koje su u posedu njegovog oca - kaže jedan od komšija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP