Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO

Ubijen Fricov telohranitelj

Autor: E. H. | 30.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Darko Bugarin (33), bivši policajac Centra bezbednosti Kotor, koji je radio kao telohranitelj ranije ubijenog biznismena Dragana Dudića Frica, ubijen je preksinoć u Kotoru. Bugarin je, kako prenose podgorički mediji, ubijen pretprošle noći, oko ponoći, ispred kuće u kojoj je stanovao sa suprugom i dvoje maloletne dece, u kotorskom naselju Škaljari.

Darko Bugarin

Darko Bugarin

Bugarin je bio zaposlen u diskoteci „Maximus“ u Kotoru. Njegova komšinica je rekla policiji da je čula tri pucnja i videla dvojicu mladića u belim majicama, piše podgorički „Dan“.


Nekoliko komšija u nezvaničnom razgovoru ispričalo je da su čuli nekoliko pucnjeva, te da su u prvi mah pomislili da neko baca petarde, ali da je ubrzo nakon toga mir i tišinu ovog mirnog mesta zaparao ženski vrisak, kada su shvatili da se nešto dogodilo. Policija je preksinoć privela više osoba i, kako se navodi, sumnja da je u naselju Škaljari više osoba, i to da su na više mesta organizovali zasedu, kako bi likvidirali Bugarina.

Bivši Dudićevi telohranitelji Bugarin i Darko Perović iz Nikšića, bili su osumnjičeni da su nakon Fricovog ubistva naneli teške telesne povrede Nikšićaninu Ivanu Vračaru, ubici njihovog poslodavca i prjatelja, pišu podgoriške „Vijesti“. Vračar je 30. maja 2010. između 12 i 13 sati, ubio Dudića, na prepunoj terasi kafića „Moka“, gde je ovaj sedeo s prijateljima. Neopaženo je s leđa prišao stolu, naoružan sa dva pištolja i počeo da puca prema Dudiću, koga su pogodila dva metka. Dudić je umro nekoliko sati nakon što je ranjen.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP