Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Ubijen na sinovljev
rođendan!

Autor: A.Đ. | 05.01.2013 - 14:47:00h | Komentara: 1

Vlasnik dve menjačnice u Jagodini Milenko Miša Savić (45) ubijen je kada se nešto posle 20 sati u petak uveče, vraćao s posla. Nepoznati napadač pucao je u njega iz neposredne blizine ispred kuće u kojoj je živeo sa porodicom.

Ubistvo

Ubistvo | Foto: Anita Đukić

"U petak mu je sinu Đorđu bio rođendan, dete je slavilo sa drugarima. Strašna sudbina da mu celog života rođendan bude i umrli dan očev. Svi smo u šoku, Miša je bio divan čovek, uvek nasmejan, pozitivan, imali su lep brak, stabilnu porodicu. Bio je pošten čovek. Zar ta zver od čoveka nije mogla da mu uzme novac i ode, zar je morala da puca u njega", pitaju se prijatelji porodice Savić.

Vlasnici menjačnica uplašeni
Jagodinski vlasnici menjačnica u strahu su od kako se dogodilo ubistvo njihovog kolege.
-Zabrinuti smo svi, ovo je svima moglo da se dogodi, bilo kome od nas. Imali smo mi i pre pljačke, dešavalo se da neko napadne vlasnika menjačnice, daš pare i gledaš da sačuvaš živu glavu, ali ovo je strašno. Nisu morali da ga ubiju, kaže jedan od njih.

Prvi rezultati obdukcije koja je rađena u subotu pokazuju da je na Saviću pronađena jedna prostrelna rana u glavi. Čaura je pronađena na oko tri metra udaljena od tela.
 

"On je te večeri dolazio kući, pošto je zatvorio menjačnicu. Supruga je bila u kući i čula je kada je parkirao automobile i čula je njegov glas, pošto je on bio glasan čovek. Ali pucanj nije čula", kaže rođak Savića.

Vlasnici menjačnica u Jagodini su uplašeni

Vlasnici menjačnica u Jagodini su uplašeni | Foto: Anita Đukić

 

Telo videli tehničari Hitne pomoći
Zanimljivo je da telo nije pronašla ni policija ni stanari okolnih kuća, već medicinsko osoblje Hitne pomoći iz Despotovca koji su slučajno prolazili ulicom Kapetana Koče.

Kod Savića nije pronađena torbica koju je uvek nosio sa sobom i u kojoj je bilo pazara koji je poneo kući. Na osnovu toga pretpostavlja se da je reč o koristoljublju, odnosno da su napadači pratili Savića i napravili mu sačekušu kada je napustio automobile. Ulica Kapetana Koče u kojoj je Savić živeo i u kojoj je ubijen, nije prometna ulica iako se nalazi u centru grada. Policija traga za ubicama.

Poslednji komentari
  • Gordana Gavović Vreme: 05.01.2013 17:07h

    Pa slušajte EU o ukidanju smrtne kazne koja se kod njih još primenjuje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP