Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JOŠ HAPŠENJA POSLE UBISTVA U UŽICU

Ubijen oklagijom!

Autor: B. J. - D. Ć. | 25.12.2013 - 08:03:00h | Komentara: 0

Užička policija juče je uhapsila Gorana Ž. (43) zvanog Žika Bosanac, koji se zajedno sa ranije uhapšenim Daliborom T. (29), suspendovanim pripadnikom Žandarmerije, sumnjiči za ubistvo Užičanina Bobana Dumbelovića (42).

Uhapšeni žandarm: Dalibor T.

Uhapšeni žandarm: Dalibor T.

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt Dumbelovića u nedelju nastupila nasilno usled prestanka moždanih funkcija od udaraca tupim predmetom i pesnicom. Okolnosti tuče među prijateljima koja se dogodila u Goranovom stanu još uvek nisu razjašnjene, a dok je isprva bilo poznato da je žandarm pesnicom nekoliko puta udario nastradalog, u stanu Žike Bosanca nađena je i oklagija sa tragovima krvi, koju je, kako se sumnja, koristio u tuči.


- Još uvek se rade veštačenja DNK tragova nađenih u stanu. Njih trojica su se našli još u subotu po podne, a potom su u Goranovom stanu sa društvom proveli celu noć između subote i nedelje i popili veliku količinu alkohola.
Kako je do sada utvrđeno, počeli su da se prepucavaju međusobno, nakon čega su se posvađali ni manje ni više nego zbog četnika i partizana, potom je usledila tuča, u kojoj je, kako smo isprva utvrdili, žandarm udario pesnicom Dumbelovića, koji se srušio. On, međutim, nije odmah preminuo, već se nekoliko sati kasnije oteturao iz kuće i pao na stepenice - priča naš izvor.
Jedan od komšija ujutru je video telo i pozvao Gorana da ga pita šta se dešava, nakon čega je Goran uneo Dumbelovića u kuću i smestio ga u krevet.

Žrtva Boban  Dumbelović

Žrtva Boban Dumbelović

Tek u popodnevnim satima pozvao je policiju i rekao da je kod njega drug koji se ne pomera i koji se verovatno predozirao. Iako je uskoro otkriveno da je reč o ubistvu, isprva je uhapšen samo Dalibor T., pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije, koji je svojevremeno suspendovan.
Međutim, inspektori su naknadno u Goranovoj kući našli oklagiju sa krvavim tragovima kojom je i najverovatnije Goran udario žrtvu. Njih dvojica se sada terete za ubistvo u saučesništvu. Za uhapšenog Užičanina Gorana pojedini meštani tvrde da je u Francuskoj, u kojoj je dugo živeo, ležao u zatvoru zbog ubistva, dok ga se drugi opet više sećaju po tome što je svojevremeno jednoj slepoj devojčici iz Užica poslao novac za lečenje, iako je nije poznavao.

- Moj sin je otišao kod Žike tog dana. Policija mi je rekla da su ga tukli i da je umro od batina. Svašta se priča, ali moj sin nikada nije uzimao drogu. Tačno je da je voleo da popije, ali nikad nije pravio incidente. Ranije je radio kao vozač i u prodavnicama, ali u poslednje vreme je bio nezaposlen. Mučili smo se, muž mi umro pre osam godina, a sad sam izgubila i sina jedinca. Ne znam šta da vam kažem, idemo danas da preuzmemo telo i da ga sahranimo u 13 sati u naselju Sarića osoje - kaže Bobanova majka Rusa Dumbelović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP