Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBEZBEĐENJE KRIVI MRTVOG MLADIĆA

Ubijen zbog mrkog pogleda!

Autor: Jelena Paunović | 26.07.2013 - 22:58:00h | Komentara: 13

“Sećam se da je za šankom sedeo momak koji je bio vidno pijan. Gledao me mrko... Sve mi je ličilo na to da će biti problema i predložio sam mu da izađe napolje... Na sebi nisam imao majcu na kojoj je pisalo da sam radnik obezbeđenja.

Nedužna žrtva obesnih nasilnika: Fedor Frimerman

Nedužna žrtva obesnih nasilnika: Fedor Frimerman

Prvo me udario momak koji je nastradao. Nisam želeo da ga ubijem i to nisam ja uradio ...”, ovako je, nezvanično, u policiji govorio radnik obezbeđenja splava “Saund” Denis P. (39) za koga se sumnja da je preksinoć kod Starog sajmišta u Beogradu učestvovao u ubistvu Fedora Frimermana (30).


Sveće na Savskom keju


Veliki broj rođaka, prijatelja i komšija Fedora Frimermana okupilo se sinoć oko 20 sati na Savskom keju ispred splava “Saund”, kako bi mu odali poštu i zapalili sveće na mestu na kome je zverski isprebijan do smrti. Građani su već počeli da se organizuju i prikupljaju novac za sahranu mladića.

Policija je zadržala još dvojicu zaposlenih sa pomenutog beogradskog splava. U pritvoru narednih mesec dana biće i Negomir U. (25) i Dejan M. (39), koji se terete za teško ubistvo.

- Niko od njih na saslušanju nije negirao učestvovanje u tuči, ali su svi rekli da im nije bila namera da ikoga ubiju. Takođe, su negirali da su oni baš ti koji su zadali smrtonosne udarce. Dalja istraga i veštačenje pokazaće ko je odgovoran za ubistvo - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Nakon ubistva Frimermana policija je privela 20 osoba, a zadržala četvoricu od kojih se trojica sumnjiče za ubistvo momka. Nesrećnog mladića rukama i nogama tuklo je 20 mladića, od kojih je 18 sa splava “Saund”, a dvojica iz obližnjeg kluba.

Splav ispred kojeg se desio zločin

Splav ispred kojeg se desio zločin | Foto: Dimitrije Goll

Krvavog Frimermana, koji je bio u besvesnom stanju, napadači su ostavili da leži na travi i pobegli. Jedan očevidac je pozvao Hitnu pomoć, koja je povređenog momka prevezla u Urgentni centar gde je i preminuo. U VMA-a je odvezen i njegov prijatelj Milan M. kome su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma vilice, nadlaktice i baze lobanje.

- Verovali ili ne, ubistvo se dogodilo zbog nekoliko razmenjenih prekih pogleda. Mladići su bili pod dejstvom alkohola, ali nisu pravili probleme. Nikakva devojka nije bila sa njima niti je zbog toga ispala svađa. Teško povređeni Milan M. se prvi zakačio sa radnikom obezbeđenja i bukvalno to je bio povod za tuču koja se završila ubistvom - dodaje naš sagovornik.
Ubijeni Frimerman nije imao krivični dosije, a prijatelji ga opisuju kao dobrog i lepo vaspitanog mladića.

- Fedor je bio veoma dobar drug i nema osobe koja bi za njega mogla nešto loše da kaže. Uvek je bio spreman da pomogne, raspoložen... Strašno je da mu se ovako nešto dogodi- kažu za „Alo!” prijatelji ubijenog Fedora.

Frimerman je živeo na Zvezdari sa majkom i polubratom, a otac Andrej Frimerman, koji je preminuo, bio je rektor Univertziteta “Braća Karić”. Brojni prijatelji i komšije nastradalog Fedora opisuju kao mirnog i uzornog mladića, koji nikada nije pravio incidente.

Kremacija u ponedeljak!


Kako “Alo!” saznaje, polubrat Fedora Frimermana, Filip Č. juče je bio na beogradskom Novom groblju gde je došao da zakaže sahranu. Prema saznanjima “Alo!”, on je u šoku i van sebe zbog svega šta se dogodilo, a o tuči u kojoj je stradao nejogov brat, ne zna mnogo. Fedor će biti kremiran u ponedeljak u 16 sati na Novom groblju u Beogradu.

Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 26.07.2013 23:19h

    Поделите народу оружје, да се народ сам брани од бандита.

  • Joja Vreme: 26.07.2013 23:36h

    Joj, gledao ga je mrko pa je resio da od mrkog pogleda da napravi jos veci problem, koji magarac ovaj iz obezbedjenja, strasno... treba ih pohapsiti i baciti kljuc u reku.

  • Lela Vreme: 27.07.2013 01:01h

    Strasno,najmanje je bitno zbog cega se to desilo,desilo se!I tako nesto u nasoj zemlji nije strano,zato ne tog ko je zadao kobni udarac,nego sve koji su ucestvovali treba zatvoriti toliko dugo da im rodjena majka zaboravi na dan kad ih je rodila!!!

  • koemntator Vreme: 27.07.2013 01:02h

    1/2 obezbedjenja je iz policije i ima znacku, a 1/2 iz inostranstva, crna gora ili bosna. Zaista je tuzno da stranci ubijaju domace ili jos gore policajci koji nisu na duznosti. Totalno je raspad drustva a sve zbog pranja para sa kim-a. Eto tako umire drzava dok se peru pare od droge.

  • Jelena Vreme: 27.07.2013 02:09h

    Svih 20 "hrabrih"momaka su trebali uhapsiti.Nije nesretan decko preminuo od jednog udarca,nego od udaraca njih dvadesetorice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP