Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA UBISTVA DŽEMIŠIJA DEMIRIJA (34)

Ubijeni imao debeo dosije!

Autor: E. Sadiku - V. Pešić | 13.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Beogradska i bujanovačka policija intezivno rade na otkrivanju ubice Džemšija Demirija (34), čije telo je u utorak sa betonskim blokom oko nogu i selotejpom preko očiju, isplivalo kod Ostružničkog mosta.

Demiri se bavio trgovinom droge, krađama, prevarama, obijanjem vozila, podvođenjem žena, kaže izvor “Alo!”

Demiri se bavio trgovinom droge, krađama, prevarama, obijanjem vozila, podvođenjem žena, kaže izvor “Alo!” | Foto: Oliver Bunić

Istragom je utvrđeno da se Demiri bavio krađama, prevarama, obijanjem vozila, podvođenjem žena, trgovinom droge, pa zato policija sumnja da su ga nezakoniti poslovi koštali glave. “Operisao” je u Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Zagrebu, Ljubljani i nekim zapadnim zemljama.


Kako saznajemo, policija ne isključuje mogućnost da je Demiri ubijen neposredno nakon što je provalio u kuću nekog biznismena, ali i da se sukobio sa partnerima. Obdukcijom je utvrđeno da je Demiri brutalno pretučen, a onda živ bačen u Savu, a uzrok smrti je davljenje. Naš izvor navodi da policija proverava lokacije na kojima je poslednji put bio viđen.

- Proveravamo neke informacije da je Demiri neprijavljen u proteklih mesec dana boravio u Beogradu. Ukoliko se one pokažu kao tačne, suzićemo krug njegovog kretanja. Mi ne isključujemo ni mogućnost da je Demiri, ne znajući, upao u kuću nekog biznismena, a da je onda ceh platio glavom.
Takođe postoji mogućnost da je ubijen i u nekoj od susednih država, a da je voda donela telo - rekao je naš izvor iz istrage. Pripadnici Policijske uprave u Vranju takođe rade na rasvetljavaju slučaja Demiri. Portparol PU Vranje Dragan Stamenković ističe da je Demiri zbog brojnih krivičnih dela imao debeo policijski i sudski dosije, ali zbog istrage ništa više ne može da kaže.

- Demiri je bio izuzetno agresivan i nemilosrdan prema žrtvama. Naročito su mu se Romi sklanjali od senke, jer je bio osvetoljubiv i brutalan. Koristio je lažne isprave i po Evropi je operisao pod lažnim imenom. Uživao je da podvodi Romkinje i žene drugih nacionalnosti, za velike pare. Bio je dobro poznat policijama Srbije, Makedonije, Kosova, Hrvatske i nekih zapadnih zemalja. Retko kada je boravio u Bujanovcu. Kao da je živeo bez adrese. Verovatno se nekome debelo zamerio, pa je okončao kako je živeo i zaslužio - rekao je jedan građanina Bujanovca, koji je želeo da ostane anoniman.

Džemši Demiri je obijao kuće, vikendice, lokale i automobile, dodaje naš izvor iz istarge. U Bujanovcu kažu da je Demiri najviše “operisao” u Beogradu, Subotici, Novom Sadu, Zagrebu i Ljubljani. Uspešno se bavio preprodajom narkotika, jer obližnje albansko selo Veliki Trnovac slovi za najveći centar za narkotike u Evropi. Iz Azije, Makedonije i sa Kosova u najveće albansko selo na jugu Srbije stižu velike količine heroina, kokaina i dugih narkotika koje dileri iz Preševa, Vranja i drugih gradova odnose u zapadne zemlje. Procenjuje se da u Velikom Trnovcu dnevno u proseku ima najmanje dve tone opijata.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP