Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA

Ubijeni mladić izazvao sukob u ćevabdžinici!

Autor: B. J. | 14.11.2012 - 09:02:00h | Komentara: 0

Policija traga za 19-godišnjim mladićem čiji identitet još nije saopšten zbog sumnje da je 11. novembra oko 20.45 hicima iz pištolja u ćevabdžinici “Carica” ubio Marka Cvetkovića (29), a lakše ranio Vladimira Stanojevića (29), saznaje “Alo!”.

Marko Cvetković

Marko Cvetković | Foto: K. Kamenov

Zbog pomaganja učiniocu posle izvršenja ovog krivičnog dela uhapšen je M. M. (19), kome je 12. novembra određeno zadržavanje do 48 časova u policiji.


- M. M. je bio u ćevabdžinici u društvu sa osumnjičenim za ubistvo i nakon izvršenog krivičnog dela odvezao ga je automobilom. On je došao sam u policiju da da izjavu, nakon što smo ga tražili na više mesta u gradu. Za pomaganje učiniocu ovako teškog krivičnog dela, koje se može kazniti sa 30 ili 40 godina zatvora, zaprećena je kazna i do osam godina zatvora.

Mesto zločina:  Ćevabdžinica „Carica“

Mesto zločina: Ćevabdžinica „Carica“ | Foto: B. Janačković

Osumnjičeni za ubistvo je identifikovan i intenzivno se traga za njim, ali više detalja u ovoj fazi istrage ne možemo da iznesemo - rekao je Nebojša Petković, šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta. On je potvrdio da je osumnjičeni za ubistvo koji je u bekstvu “mlađa punoletna osoba” i da je naoružan. Petković je napomenuo da je pregledom snimka sa sigunosne kamere utvrđeno da je sukob izazvao Cvetković.

- Pregledom snimka nesporno je utvrđeno da je sukob izazvao pokojni mladić tako što je nasrnuo na M. M. Takođe, znamo i ko je ispalio hice u ćevabdžinici i lišićemo ga slobode - rekao je Petković. Uhapšeni M. M. će nakon isteka mere zadržavanja biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP