Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVOBEOGRADSKI KLAN

Ubijeni se zamerio članovima klana?

Autor: J. P. - B. J. | 26.12.2012 - 08:02:00h | Komentara: 0

Miloš Ljubenović (31), koji je preksinoć likvidaran sa četiri hica u glavu u klasičnoj sačekuši u novobeogradskom bloku 45, kako „Alo!“ saznaje, bio je vlasnik rentakar agencije, koju je policija proveravala zbog saznanja da je otvorena za potrebe novobeogradskog klana.

Ubijeni  Ljubenović

Ubijeni Ljubenović | Foto: Petar Marković

Otuda se kao jedan od mogućih motiva njegove likvidacije ispituju i sumnje da se zamerio nekome i unutar same ekipe sa odbeglim Dejanom Stojanovićem Kekom (37) na čelu.


- Ljubenović je nekada radio na poker aparatima i time se nije bavio već duže vreme. Poslovanje njegove agencije za iznajmljivanje automobila bilo je u najmanju ruku sumnjivo jer je, na primer, u junu otvorio jednu poslovnicu sa svega 100 dinara kapitala, koja je navodno bankrotirala već sredinom avgusta.
Čim je zatvorio, tri dana kasnije otvorio je novu agenciju u kojoj je bio direktor, dok je vlasnička prava imala jedna osoba iz njegove porodice. Ispitivala su se saznanja da su vozila korišćena u poslovima klana, ali nije isključeno da je reč o pranju para, s obzirom na to da je sam Miloš bio idealan za to jer nije imao dosije - kaže naš izvor u policiji.

Kako je „Alo!“ i juče objavio, Ljubenović nije imao krivični dosije, osuđivan je nepravosnažno za saobraćajni prekršaj iz 2004, ali mu je i u tom slučaju ponovljeno suđenje i presuda još uvek nije doneta. On nije evidentiran ni u beloj knjizi MUP-a kao pripadnik Kekine grupe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP