Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U VOĆNJAKU NAĐENO BEŽIVOTNO TELO SLAĐANE SIMIJONOVIĆ

Ubila se ispod trešnje

Autor: B. Janačković | 23.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

„Bila je vesela uvek, ništa nije ukazivalo da bi nešto ovako moglo da se desi. Pištolj nikada u ruke nije uzela, šta je bilo niko ne zna.

Nađena mrtva ispod omiljenog drveta

Nađena mrtva ispod omiljenog drveta

Užas, nikada bog da ne da nikome…“- ovim rečima, jedva čujnom glasom govori Slobodan Simijonović iz Prćilovice kod Aleksinca, otac Slađane Simijonović (20), koja je pronađena mrtva 21. juna u voćnjaku pored poljskog puta za Donje Suhotno. Kraj Slađaninog beživotnog tela nađen je očev pištolj, a na grudima rana od metka, pa se sumnja da je hicem iz vatrenog oružja sama sebi oduzela život.


- Taj pištolj i jedan metak u okviru, stoji petnaestak godina. Nije ni bio repetiran. Kako je to ona sama umela da uradi, ne znam. Imam četiri ćerke, nijedna nikada pištolj u ruke nije uzela niti ih je tako nešto interesovalo. Nije nađeno nikakvo oproštajno pismo. Svi smo zatečeni, jer ništa nije ni nagoveštavalo da se nešto ovako može desiti, dodaje Slobodan. On se nalazio u Kragujevcu, kada su ga ćerke pozvale da se odmah vrati.

Porodica u šoku

Porodica u šoku


Slađana je završila prehrambenu školu, a u prošli četvrtak se zaposlila na trafici kod Hitne pomoći u Aleksincu. Ničeg neobičnog nije bilo u njenom ponašanju. Izašla je toga jutra oko 10 časova. Bila je kod strica, popila kafu, našalila se sa njim i otišla.

- Bilo je sve normalno, kao i obično. Posle sat vremena sam je video opet kako odlazi. Da sam znao gde ide, pošao bih za njom i ne bih joj dozvolio da ode. Preksinoć je izlazila u grad, došla je malo kasnije, oko tri sata, ali nije delovala zabrinuto sutradan, dodaje stric Dobrivoje.

Pošto se nije vraćala, sestre i rođaci krenuli su da je traže. Na nesreću, telo je našao 12-godišnji brat od strica u jednom voćnjaku oko kilometer i po udaljenom od kuće, u kojem je volela da sedi. Njeno beživotno telo ležalo je ispod trešnje, kraj ruku nađen je pištolj, a na drvenom stočiću mobilni telefon. Lekari Hitne pomoći koji su došli, mogli su da konstatuju samo smrt.

Stvorili novu kuću

- Došli smo iz Gnjilana 2001.godine. Iz rata sam ih izveo da ne poginu. Sačuvao sam ih od pucnjave. Kupio sam plac za 4.000 evra. Kičmu sam slomio radeći od zore do ponoći da napravim novu kuću u kojoj sada živimo, ali džaba. Bolje da sam sa skele pao, jada se Slobodan.

Poslednji komentari
  • Vojvođanin Vreme: 24.06.2015 10:42h

    Jako mi je žao ljudi sa Kosova, ova država im je omogućila...ništa, ama baš ništa

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP