Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZLOČIN U KOSTOLCU

Ubila supruga pajserom posle silovanja!

Autor: G. V. | 06.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 7

Snežana Pahla (52) iz Starog Kostolca, u četvrtak, u jedan sat iza ponoći, ubila je svog supruga Božidara Pahla (58), u njihovoj kući. Ona ga je prvo nožem ubola dva puta u stomak, a onda ga pajserom udarila nekoliko puta u glavu. Nakon toga se prijavila policiji i saopštila šta je uradila. Ona je godinama trpela maltretiranja svog supruga, koji se opijao i prebacivao joj da nije dobro vaspitala njihovo troje dece.

Kuća u kojoj se desilo ubistvo

Kuća u kojoj se desilo ubistvo

Neposredno pre ovog zločina, Božidar se satima opijao u selu. Kada se kasno vratio, on nije otišao u pomoćnu zgradu u kojoj je živeo, pošto se odvojio od supruge, već je krenuo pravo u kuću u kojoj je ona boravila. Pajserom je pokušavao da razbije staklo na prozoru, ali mu je Snežana, pošto se probudila, rekla da to ne radi, jer će ona da mu otvori vrata.


– Pošto je ušao u kuću, on je hteo da spava s njom, što je ona odbila, jer je skoro imala ginekološku operaciju. Međutim, on se nije na to obazirao, već ju je oborio na krevet i silovao. Kad je krenuo da to ponovi, ona je dohvatila nož i njime ga ubola u telo. On je tada ustao, krvav, pa se ona uplašila za svoj život i dohvatila njegov pajser i udarila ga nekoliko puta po glavi, nakon čega se on srušio. Kad je shvatila da je mrtav, Snežana je nazvala policiju i priznala ovaj zločin – saznajemo iz istrage.
Komšije bračnog para Pahla u šoku su zbog ovog ubistva, iako su znali da se oni godinama nisu dobro slagali.

- Snežana je sitna, krhka žena, a Božidar krupan i jak, pa se čudimo kako je uspela da ga savlada. Uvek su bili pristojni sa svima nama, ali znamo da se godinama nisu slagali, pa su živeli odvojeno u istom dvorištu – kažu komšije.
Poslednji komentari
  • srecko Vreme: 06.06.2014 09:51h

    protiv ubistva sam ali u ovakvim situaciama treba zastititi zenu i sve zene od nasilnika i strvinu nije greota ubiti i osloboditi zene da normalno zive

  • Ana Vreme: 06.06.2014 10:05h

    Silovao zenu koja je imala ginekolosku operaciju?! Sta ovo zivi u Srbiji, je li ovo Avganistan??? Talibani ili Srbi, sta smo? Dokle. Osloboditi ovu zenu odmah svih optuzbi. Delovala je u najnuznijoj samoodbrani, uplasena za svoj zivot. Ludak bi je silovao do smrti. Uzas

  • maca Vreme: 06.06.2014 13:21h

    ako ga ubila netreba da odgovara ni jedan dan za ovakav zlocin taj pijandura treba da se ubije normalno .

  • Andjelina Vreme: 06.06.2014 19:05h

    izvinjavam se što sam stavila minus na Macin komentar ali bilo je slučajno. od mene PLUS KAO KUĆA.

  • dule Vreme: 06.06.2014 20:23h

    da ubije coveka svoga, imala je zakon.. prije nego sto ce se desiti slucaj.. a ovako za tim sam da odrobija zasluzenu kaznu u zatvoru...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP