Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U ŠVAJCARSKOM GRADIĆU HAJDINU

Ubili Albanca koji je branio Srbina!

Autor: J. P. | 27.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Kosovski Albanac Šeki Ibrahimi (52) ubijen je u nedelju popodne u švajcarskom gradiću Hajdenu, jer je od drugog kosovskog Albanca pokušao da spase sina i njegovog prijatelja, 22 godine starog Srbina! Ibrahimija je ubio Ismet D. (49), koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Tragedija u Švajcarskom gradiću Hajdinu

Tragedija u Švajcarskom gradiću Hajdinu

Kako prenose strani mediji, tragedija se dogodila u blizini školske zgrade u ovom malom švajcarskom gradu, kada je došlo do obračuna dve grupe ljudi. Građani su pozvali policiju u nedelju oko 18, rekavši da na trotoaru leži muškarac. Ibrahimi jedva da je davao znake života, a umro je u bolnici. Osumnjičeni za ubistvo Ismet D. je pobegao posle sukoba, ali se nešto kasnije sam prijavio policiji, koja ga je uhapsila u njegovom stanu. Nađen je i nož kojim je počinjen zločin koji je poslat na veštačenje.


Prvi rezultati istrage govore da je, sukob povezan sa fudbalskom proslavom koja je u Hajdenu održana noć pre toga. U klubu igraju fudbaleri raznih nacionalnosti, pa pored Švajcaraca ima i Srba i Albanaca. Tokom proslave izbio je sukob među gostima, kojem je verovatno kumovala veća količina alkohola. Srbin i njegov najbolji drug iz kluba, inače Albanac sa Kosova, drugom mladiću poreklom sa Kosova polomili su nos. Sledeće večeri, akteri tuče našli su se u blizini lokalne osnovne škole da raščiste događaje od prethodne večeri.
Međutim, umesto pomirenja, došlo je do nove tuče u kojoj su sada pored sinova, učestvovali i očevi fudbalera. Ismet D, otac mladića koji je prethodne večeri završio razbijenog nosa, potegao je nož i u jednom trenutku udario njime Ibrahimija, koji je branio sina i njegovog prijatelja Srbina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP