Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENA TROJKA IZ BAČKE TOPOLE

Ubili je od
batina i silovali!

Autor: J. Paunović | 24.04.2013 - 13:23:00h | Komentara: 6

Policija u Bačkoj Topoli uhapsila je trojicu momaka zbog sumnje da su silovali maloletnu T. T. (17), saznaje “Alo!”. Lisice na ruke stavljene su njenom bivšem dečku K. C.(24) i njegovim prijateljima A. I. (38) i J. K. (24), koji su uhapšeni nakon bekstva.

Silovanje

Monstruozno silovanje kakvo ne pamte meštani Bačke Topole dogodilo se 20. aprila u popodnevim časovima. Momak K. C. pozvao je svoju bivšu devojku da se nađu u gradu i da prijateljski o svemu popričaju.

- On je bio u društvu još jednog prijatelja A. I. i posle kraće priče ubedili su devojku da odu zajedno na kafu kod njega u kuću. Seli su u automobil kojim je upravljao A. I. i odvezli se do njegovog doma. Prvo su počeli da piju i posle su i nesrećnu devojku ubedili da popije i ona. U jednom trenutku su joj predložili grupni seks, ali je ona odbila. Jedan od uhapšenih je zatim udario devojku i zajedno sa prijateljem odneo u spavaću sobu - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Drugarica joj rekla

da ode u policiju!
Kako “Alo!” saznaje, T. T. se prvo požalila drugarici šta joj se dogodilo u kući strave. Kada joj je sve ispričala, ona joj je predložila da sve prijavi i policiji, što je ova i učinila.

Nesrećnu devojku su, nezvanično, prvo terali da ih oralno zadovoljava, a zatim sa svakim od njih i da vodi ljubav dok drugog ljubi. Kada su se svi izređali na T. T., zaspali su pored nje. Teško povređena devojka uspela je da uzme svoje stvari i pobegne iz kuće strave.

Zbog povreda koje je zadobila nesrećna maloletnica je otišla u Dom zdravlja u Bačkoj Topoli, gde ju je pregledao ginekolog i lekar opšte prakse. Njoj su konstatovali teške telesne povrede koje su nastale kao posledica silovanja. Na osnovu njenog svedočenja policija je raspisala potragu za trojicom drugova koji su pobegli kada su čuli da je T. T. bila kod lekara. Oni su uhapšeni juče, a određeno im je policijsko zadržavanje. Njima su pisane krivične prijave zbog silovanja.
Poslednji komentari
  • dusica Vreme: 24.04.2013 13:35h

    Svima minimum 15 godina robije a ako dobiju pet, i ne izadju za 2 bice dobro, kakvo nam je pravosudje!!!

  • bogoljub Vreme: 24.04.2013 15:00h

    K A S T R I R A T I, pa neka se ostali zapitaju kad budu hteli da glume macho muskarce...

  • milena Vreme: 24.04.2013 15:12h

    Strasno i bolesno! Na dozivotnu robiju u samuci,bez prava na pomilovanje.a njihovi roditelji da je izdrzavaju dok su zivi.ja sam majka i neznam sta mene ceka,ali puno radim na esukaciji svog detera!bavim se njime.

  • reske Vreme: 24.04.2013 16:25h

    Spustiti ih u rudnik i nema više napolje, a od zarade izdržavati sve koji su napaćeni. Greota ih držati u zatvoru i da džabalebare. Prosto a i dosta edukativno.

  • NN Lice Vreme: 24.04.2013 19:01h

    moja devojka je isto silovana pred drugarima na maturi svi krive nju niko njih drzava je rasulo treba ih sve kastrirati bez milosti bez emocija svkakog ko povredi drugog ovo je sramota takve treba uza zid i gotovo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP