Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVI OBRAČUN U TUTINU

Ubili profesora zbog njive!

Autor: Alo.rs | 08.05.2015 - 22:58:00h | Komentara: 0

Novopazarska policija uhapsila je dvojicu meštana sela Smoluće kod Tutina, Šemsudina Zekovića (46) i Senada Čalakovića (41) zbog sumnje da su umešani u ubistvo nastavnika istorije iz Tutina Nuradina Džankovića (55).

Pištolj | Foto: Profimedia

Izgubio glavu zbog placa | Foto: Profimedia

 
Džanković je ubijen u četvrtak oko 16 časova, kada je pokušao da spreče komšije Zekovća da građevinskom mašinom probiju seoski put delom preko njegovog placa.

Kako priča jedan od komšija, spor dve porodice oko seoskog puta i međe traje već duže vreme.

- Nuradin im je prethodnog dana rekao da ne smeju graditi na njegovom placu, a oni to izgleda nisu shvatili ozbiljno. U četvrtak su došli i počeli sa radovima, kaže komšija dodajući da je Džanković tada uz reči "Jesam li vam rekao da nećete tu graditi?!" izvadio pištolj i zapucao.

- Ranio je Dina Zekovića, koji je bio u grupi koja je gradila put. Iz grupe je Džankoviću uzvraćeno na vatru i on je koji sekund kasnije smrtno pogođen, kaže komšija za "Kurir".

Pojedini očevici tvrde da se Džanković pojavio pred Zekovićem koji je sa delom radnika probijao put, a za pojasom je imao zadenuta dva pištolja, za koje je posedovao dozvolu.

- Na drugoj strani bilo je destak radnika radnika i nekoliko članova familije, među kojima i žena i dece. Najpre se posvađao sa Zekovićima i tražio da prekinu sa radovima, a pošto nisu stali izvadio je pištolj i zapucao, kaže jedan od očevidaca i ističe da su žena i deca počeli da vrište i beže.

Policija je juče sprovela istragu. Nakon saslušavanja svedoka i pretresa objekata u selu je oduzeo i nekoliko pištolja i pušaka, od kojih su jedan deo vlasnici držali nelegalno.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP