Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO I SAMOUBISTVO U SUBOTICI

Ubio bivšu ženu na kućnom pragu

Autor: J. P. - M. Po. | 13.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Subotičanin Zoltan G. (52) ubio je sa dva hica svoju bivšu nevenčanu suprugu Editu Š. (45), a zatim presudio sebi u njenoj kući u Subotici , saznaje “Alo”. Ubistvo i samoubistvo policiji su prijavile komšije koje su čule pucnjavu u kući u Palminoj ulici u Subotici.

Kuća u kojoj se  dogodilo ubistvo

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo | Foto: Biljana Vučković

Prema našim saznanjima, nesrećna žena bila je u kući sa svojom maloletnom ćerkom, majkom i babom kada im je na vrata zakucao Zoltan.


- Bio je besan i posle kraće rasprave ispalio je dva hica u ženu koja je odmah pala na kućni prag. Zatim je pištolj okrenuo i pucao sebi u grudi. Kada je čula da se njena majka raspravlja sa nekim čovekom, maloletna ćerka je pobegla iz kuće. Pre toga ćerka je molila očuha da ubije nju, a ne majku, ali ubica se na njene molbe nije osvrtao. Odgurnuo ju je i hladnokrvno pucao Editi u srce - objašnjava naš izvor blizak celoj priči.

Kada je na poziv komšija policija iz Subotice došla, imala je šta i da vidi. Dva beživotna tela ispred praga kuće. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Komšiluk čuo vrisku,  pa pozvali policiju

Komšiluk čuo vrisku, pa pozvali policiju | Foto: Biljana Vučković


Žrtva i ubica živeli su oko sedam godina u vanbračnoj zajednici. Edita je prošle godine rešila da okonča ovu vezu i sa sinom i kćerkom se odselila kod majke. Sve je bilo u redu do prošle nedelje kada je Editin sin otišao u Nemačku, što je Zoltanu, izgleda, bio signal da pošto-poto obnovi vezu. Nakon slanja više poruka da mu se Edita vrati, on je preksinoć nasilno ušao u kuću i pištoljem “rešio problem”.

Komšije ističu da ubica nije bio prek i nasilan, ali da je poslednju godinu dana počeo da pije što je, verovatno, bilo presudno u ovoj vanbračnoj vezi.
- Ne znam šta ga je navelo da je ubije. Ona ga je ostavila i više nije obraćala pažnju na njega. Živela je u kući sa svojom ćerkom, majkom i bakom. Šta reći o njoj već da je jedna divna žena- priča jedna od komšinica.

Kako “Alo!” saznaje, kada je Š. E. videla da njen bivši muž ima pištolj pokušala je da zatvori vrata, međutim, on ju je odgurnuo i upucao sa dva hica. Na svu sreću, preko njenog praga nije ni prelazio već je odmah pucao sebi u grudi. Komšije su čuvale ćerku Š. E. dok policija nije odnela tela. Inspektori subotičke policije razgovaraće narednih dana sa porodicom žrtve, ali i ubice u nameri da saznanju šta je čoveka nateralo da ubije bivšu suprugu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP