Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVA NOĆ U NIŠU

Ubio čoveka zbog ćevapa!

Autor: B. Janačković | 12.11.2012 - 12:21:00h | Komentara: 4

Jedan mladić je poginuo, a drugi je ranjen, u pucnjavi koja se odigrala večeras nešto pred 21 sat ispred ćevapdžinice "Carica", na raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Sremske ulice u Nišu, a otprilike istovremeno, u selu Vrtište dogodilo se još jedno ubistvo.

Pucnjava u Nišu

Ćevabdžinica ispred koje se desio nemili događaj | Foto: B. Janačković

Marko C. iz Niša preminuo je u Kliničkom centru nakon što je ranjen u stomak u pucnjavi do koje je došlo oko 21 čas u poznatoj niškoj ćevapdžinici “Carica” na Bulevaru dr Zorana Đinđića, preko puta Medicinskog fakulteta, dok je Vladimir S. (29) ranjen u ruku i posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Policija traga za dvojicom mladića koji su nakon pucnjave pobegli. Do obračuna dve grupe mladića došlo dok su čekali u redu za ćevape.


- Dvojica mladića su jeli roštilj, i čekali su da im se upakuju ćevapi da ponesu kada su ušla druga dvojica. Verovatno je nastala svađa oko toga ko će pre dobiti naručenu hranu. Neko je tad rekao “Šta me gledaš” a potom je došlo do gurkanja i pucnjave. Jedan od mladića je pokušao da pobegne kroz kuhinju ali nije mogao pa je radnice zamolio da zovu policiju. Bilo je strašno, rekao je jedan od očevidaca. Marko C. je sa teškom ranom na stomaku uspeo da pređe dvadesetak metara do pešačkog prelaza, gde se srušio.


- Pokušao je da zaustavi jedan sanitet Hitne pomoći koji je projurio jer ga verovatno nije video. Vikao je: “Stanite”, i nakon toga pao. Dvojica mladića su istrčala do automobila i pobegla, prepričava drugi Nišlija koji je zahtevao da ostane anoniman.

Pucnjava u Nišu

Rupa od metka u čevapdžinici "Carica" u Nišu | Foto: B. Janačković

Nezvanično se saznaje da je teško ranjeni mladić preminuo u Kliničkom centru u Nišu uprkos pokušajima lekara Hitne hirurške klinike da mu spasu život. Drugi mladić Vladimir S. je ranjen u ruku. On je navodno uspeo da zaustavi automobil koji ga je prevezao do obližnje hitne pomoći odkale je prebačen na ortopedsku kliniku. Prema prvim informacijama njegovo stanje je stabilno.


Zvaničnog saopštenja policije nije bilo do zaključenja broja. Istražni sudija Višeg suda u Nišu Aleksandar Teodosić nakon završenog uviđaja samo je mogao da potvrdi da je došlo do obračuna četvorice mladića u kojem ima indicija da je korišćeno i vatreno oružje te da su dvojica mladić aranjena, ali ne i kakve je povrede zadobio ko.

Pucnjava u Nišu

Pucnjava u Nišu | Foto: B. Janačković

Otprilike istovremeno, u selu Vrtište kod Niša dogodilo se još jedno ubistvo.

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu lišili su slobode i doneli rešenje
o zadržavanju do 48 sati M.V.(1989) iz Vrtišta, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je u nedelju 11.novembra oko 20,30 časova u selu Vrtište osumnjičeni M.V. u dvorištu svoje porodične kuće nakon kraće svađe ispalio dva hica iz lovačke puške, navodi se u u saopštenju policije.

Tom prilikom od povreda preminuo je S.M.(1991) iz Vrtišta dok je V.M.(1968) iz Vrtišta zadobio teške telesne povrede.

Posle isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu.

Poslednji komentari
  • Mika Vreme: 12.11.2012 09:45h

    UHAPSITI VOZACA SANITETAS, TAKODJE UHAPSITI I LEKARAS KOJI JE BIO U SANITETU

  • Milojko Vreme: 12.11.2012 10:50h

    Prvo bi trebali da pocistimo djubre iz svog dvorista-da nam posle nisu krivi ni albanci ni muslimani-a ova "demokratija" je jako strasna ! Eh srbistan , srbistan !

  • MONI Vreme: 12.11.2012 12:54h

    Bila sam u Banjaluci, i nisam mogla da se načudim kako je tamo miran narod. Bio je rat i posle toga narod ostao tih. Ispred Boske robne kuće sastajalište ali ni jednog povišenog tona. Dokle ćemo mi LUDETI. Zar smo zaista toliko primitivan, drzak, prljav narod. Šta rade učitelji, profesori? Šta rade RODITELJI. Šezdesetih godina je isto bila beda pa niko nikog nije vrdjao, maltretirao. Pomagale se komšihije, deca se družila. Šta je ovo danas!?!

  • nedjo Vreme: 12.11.2012 16:07h

    bravo milojko

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP