Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEŠKA TRAGEDIJA NA PRIVATNOJ ŽURKI

Ubio druga igrajući se pištoljem!

Autor: Branko Janačković | 10.04.2013 - 23:57:00h | Komentara: 2

Ivan M. (20) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je 9. aprila oko 22.10, tokom žurke u svom stanu u ulici Nade Tomić 7, ispalio jedan hitac iz pištolja i ubio druga Marka Č. (20).

Ivan M. (20) sedeo je u fotelji i igrao se oružjem, dok  je njegov vršnjak Marko Č. plesao. U jednom trenutku  začuo se hitac, a

Ivan M. (20) sedeo je u fotelji i igrao se oružjem, dok je njegov vršnjak Marko Č. plesao. U jednom trenutku začuo se hitac, a metak je pogodio Marka u glavu | Foto: Shutterstock

Po svemu sudeći, kobni hitac Ivan je ispalio iz nehata, igrajući se pištoljem za koji se još ne zna kako je dospeo na zabavu.
Nesrećnog mladića metak je pogodio u glavu, pored levog uveta. On je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni Ivan je potom sam otrčao do policije, koja je od njegove zgrade udaljena stotinak metara.


- Utrčao je u zgradu policije i histerično vikao: „Slučajno sam ubio druga!” Bio je sav krvav, verovatno je pokušavao da mu pruži pomoć - kaže za „Alo!” izvor blizak istrazi.
Na zabavi je te večeri bilo sedmoro mladića i jedna devojka.

Zgrada u kojoj  se dogodilo ubistvo

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo | Foto: K. Kamenov


- Osumnjičeni je sedeo u fotelji i igrao se pištoljem, a ubijeni mladić je stajao i plesao oko tri metra udaljen od njega. U jednom trenutku, neoprezno rukujući pištoljem, osumnjičeni je repetirao oružje, nakon čega je došlo je do opaljenja hica - dodaje naš sagovornik.

Učesnici zabave su se razbežali posle toga, ali ih je policija u toku noći jednog po jednog privodila i saslušavala. Prve izjave očevidaca, saznajemo, ukazuju na to da je do ubistva došlo iz nehata, ali policija proverava i druge mogućnosti.

Ubistvo se desilo u zgradi koju Nišlije znaju kao „generalsku”, jer su stanove dobijali isključivo generali, što je bio i Ivanov deda Vladimir Vuković, nekadašnji komandant Treće armije, tragično nastradao u padu padu helikoptera pre više od 15 godina. U porodici ubijenog mladića nisu želeli da pričaju sa novinarima.

Na žurki bilo sedam  mladića i jedna devojka

Na žurki bilo sedam mladića i jedna devojka | Foto: K. Kamenov

Majka policajka


Kako saznajemo, kobne večeri Ivan je bio sam kod kuće u stanu u kojem živi sa babom i majkom, koja je policijski službenik. Utvrđeno je da je oružje doneto na zabavu sa strane, to jest da nije pucano iz njenog službenog pištolja. Još se, međutim, ne zna ko je na zabavu doneo pištolj, jer još nije pronađen.
- Ivan je policajcima izjavio da je pištolj bacio u Nišavu, ali će to biti provereno - kaže naš izvor.

Poslednji komentari
  • Balkanac Vreme: 11.04.2013 07:46h

    Nista nije slucajno.

  • nedjo Vreme: 11.04.2013 11:48h

    roditelji?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP