Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MIROSLAV MATIĆ UHAPŠEN ZBOG DVOSTRUKOG UBISTVA

Ubio dvoje pa otišao da vidi sestru!

Autor: E. Sadiku - E.A. | 15.03.2015 - 14:06:00h | Komentara: 3

Miroslav Matić (32) iz Ljubovije uhapšen je juče ujutro oko 5 sati u tom gradu zbog sumnje da je u četvrtak u naselju Glogonjski rit iz automatske puške ubio vozača „Pink“ taksija Ćiru Treneskog (41), a potom i sveštenika Miroslava Čvorovića (39), koji je priskočio u pomoć.

Mesto zločina

Mesto zločina | Foto: Aleksandar Stanković

Matić je uhapšen u svojoj kući, a prilikom pretresa pronađena je i automatska puška za koju se veruje da je korišćena u surovoj likvidaciji i poslata je na veštačenje. Sumnja se da je Matić taksi zaustavio u Padinskoj skeli i Treneskom rekao da ga vozi u Glogonjski rit, gde mu živi sestra. Sumnja se da se Matić, kada su stigli na odredište, najpre potukao sa Treneskim, a potom ga je hladnokrvno ubio.

Motiv nepoznat
Daljom policijskom istragom treba da se utvrdi zašto je Matić ubio Ćiru Treneskog odnosno koji je motiv, jer je kod njega pronađen novčanik sa novcem.

Nakon ubistva Matić je pokupio sve čaure i seo u taksi i pokušao da se odveze, ali se zaglavio u kanalu. U tom trenutku je naišao Miroslav Čvorović. Ugledavši ga Matić je ispalio rafal, a meci su pogodili Čvorovića u grudi i na mestu ga ubili. Sav u panici, ostavljajući čaure kao dokaz, Matić je seo u Čvorovićev automobil “jugo”, pa se odvezao do sestre. Posle posete Matić se vratio u Ljuboviju, gde je i uhapšen. “Jugo”, međutim, tokom jučerašnjeg dana nije pronađen.

Mirosllav Matić

Miroslav Matić | Foto: facebook

Telo Treneskog pronađeno je odmah u četvrtak veče, ali je leš Čvorovića, na stotinak metara od mesta prvog ubistva, pronađeno tek ujutru. Odmah je pokrenuta potera za Čvorovićevim automobilom, a kada su se kockice sklopile istraga je ukazala na Matića.

Miroslav Čvorović (39) i Ćira Treneski (41)

Miroslav Čvorović (39) i Ćira Treneski (41)

Kako saznajemo, Matić nema krupna krivična dela za sobom. Jedno vreme radio je u Rusiji, a u poslednje vreme u okolini Smedreva. U kući je živeo sa ocem, majkom i sestrama. Meštani Ljubovije koji poznaju Matića kažu da se on u protekla dva meseca dosta promenio.

- Nekada je Matić bio vredan i radan, ali zbog svojih ispada nervoze posumnjali smo da ima problema s drogom. Znam samo da je u poslednjih mesec dana dosta pozajmljivao novac - ispričao je za “Alo” Matićev zemljak.
Poslednji komentari
  • fukara Vreme: 15.03.2015 15:03h

    Steta sto nema smrtne kazne za ovakve bolesnike!!!

  • Aleksići bg Vreme: 15.03.2015 16:59h

    Heroji-spasioci poginuše, a ovakvi neljudi žive I ubijaju. Ko zna koliko ih još ima?! Srbija žali za herojima I bebicom.

  • mmm..g Vreme: 16.03.2015 06:53h

    a gde je on sakrio automatsku pusku kad je zaustavio taxi...?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP