Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TAKSISTA OSUMNJIČEN ZA UBISTVO BRANIŠE KARIĆA (62) OD JUČE U PRITVORU

Ubio invalida, a ženi se poverio da je imao manje neprijatnosti!

Autor: B. Nenković | 04.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Taksista Saša S. (36) iz Kragujevca, osumnjičen za ubistvo invalidskog penzionera Braniše Karića (62) iz Badnjevca, izjavio je na saslušanju da je teško pokretnog starca udario po glavi ključem za menjanje točkova kako bi mu uzeo 150 evra, saznaje „Alo!“ u tužilaštvu.

Taksista juče priveden na saslušanje

Taksista juče priveden na saslušanje

Ubistvo se dogodilo u petak posle podne kada je Branišu vratio u Badnjevac, najverovatnije iz Kragujevca. Potom je završio smenu u taksiju, mirno se vratio kući i ispričao supruzi da je imao „manje neprijatnosti na poslu“.


- Izjavio je da nije imao nameru da ga ubije, već samo da ga onesvesti kako bi mu uzeo novac. Prema njegovom kazivanju, zamahnuo je jače nego što je hteo - saznajemo detalje izjave osumnjičenog taksiste.

Ubistvo se, kako je saopštila policija, najverovatnije dogodilo u petak oko 17 sati, a taksista je uhapšen tek juče ujutru. Branišu, koji je živeo sam u Badnjevcu, u međuvremenu niko nije tražio. Njegovo telo sa raspolućenom glavom slučajno je u subotu posle podne našao jedan od meštana susednog sela Brzan, koji je pošao da obiđe njivu.

Žrtva: Braniša  Karić (62)

Žrtva: Braniša Karić (62)

 
Komšije i prijatelji Braniše Karića kažu da se on u poslednje vreme teško kretao zbog polomljene noge. Kažu da je moguće da je pozvao taksi kako bi otišao kod lekara u Kragujevac. On je živeo sam u zapuštenoj kući od invalidnine. Novac, koji je imao kod sebe objašnjavaju jedino time da je možda prodao neko parče zemlje koje je nasledio posle nedavne smrti roditelja.

Kolege osumnjičenog taksiste još su u šoku i ne veruju da je on počinio ubistvo. U neverici je i njegova supruga koja nije želela da joj se objavljuje ime. Ona je juče novinarima rekla da je njen muž u petak na vreme završio smenu i ispričao joj da je imao “neprijatnosti na poslu”.

- Rekao mi je da je vozio tog penzionera koji mu je tražio da mu u menjačnici zameni 20 evra i kupi kilogram mesa. Potom ga je u Badnjevcu zamolio da ga sačeka ispred kuće. Dok se javljao bazi da je “na čekanju” tvrdio je da je iz kuće čuo dva pucnja. Navodno, ponovo je zvao bazu i oni su mu rekli da se vrati u Kragujevac. Nikakve pare nije doneo kući, ponašao se najnormalnije - ispričala je njegova supruga.
Taksisti je juče određen pritvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP